Sondazh

Mendoni se Shqipëria është e përgatitur t'i bëjë ballë rrezikut nga coronavirusi?

Dëshironi të lini nje koment rreth opinionit tuaj?

Ju keni votuar ne kete sondazh. Ky është rezultati

PO 25%
JO 53%

Video

Kosovë

Infermierët e Kosovës në protestë, dorëzojnë para qeverisë përparëset duke kërkuar pagesë më të lartë për turnin e natës

Një grup infermierësh dhe mamish në Prishtinë dorëzuan në mënyrë simbolike përparëset e tyre të punës në shenjë proteste. Ata...

Moti Tiranë

Sot -

00 oC 01 oC

Cloudy early with peeks of sunshine expected late. Cold. High near 5C. Winds light and variable

NESËR

03 oC 04 oC

All Views, All Voices, All Welcome

Execution time: 0.0071208477020264
Page section:homepage