MË SHUMË NGA ARTE

Arte

Artisti kosovar Alkent Pozhegu rikrijon portretin e Joe Biden me drithëra dhe fara

Artisti kosovar Alkent Pozhegu rikrijon portretin e Joe Biden me drithëra dhe fara

19/01/2021

Arte

Kritika vlerëson filmin Slalom që prek temën e ngacmimeve seksuale në sport

Kritika vlerëson filmin Slalom që prek temën e ngacmimeve seksuale në sport

17/01/2021

Arte

Vlera e Tintin, 2.8 milionë euro, vepra e krijuar në vitin 1929 del në ankand në Paris

Vlera e Tintin, 2.8 milionë euro, vepra e krijuar në vitin 1929 del në ankand në Paris

14/01/2021

Arte

Të shijosh kinemanë edhe online, tre filma evropianë në garë për të fituar çmimin Lux Audience

Të shijosh kinemanë edhe online, tre filma evropianë në garë për të fituar çmimin Lux Audience

12/01/2021

Arte

Nominimi për çmimet ''Kult'' ngjall debat, Rita Gjeka: Kjo akademi s’mund të tallet me Shkodrën

Nominimi për çmimet ''Kult'' ngjall debat, Rita Gjeka: Kjo akademi s’mund të tallet me Shkodrën

08/01/2021

Arte

Vdes aktorja e njohur Tanya Roberts

Vdes aktorja e njohur Tanya Roberts

05/01/2021

Arte

Rindërtimi i trashëgimisë, njerëzit që po mbrojnë kalatë e dëmtuara nga tërmeti

Rindërtimi i trashëgimisë, njerëzit që po mbrojnë kalatë e dëmtuara nga tërmeti

05/01/2021

Arte

Jehona e muzikës klasike, për herë të parë pas 80 vjetësh, Koncerti i Vjenës pa spektatorë

Jehona e muzikës klasike, për herë të parë pas 80 vjetësh, Koncerti i Vjenës pa spektatorë

02/01/2021

Arte

Një ditë me Adrian Pacin, videoartisti flet për Arthouse dhe krijimtarinë e tij

Një ditë me Adrian Pacin, videoartisti flet për Arthouse dhe krijimtarinë e tij

02/01/2021

Arte

Gjon Mili, muzeu i fotografit me famë botërore në shtëpinë rumune të Korçës

Gjon Mili, muzeu i fotografit me famë botërore në shtëpinë rumune të Korçës

30/12/2020

SHOCK

Shock

Largimet drejt PS, Baton Haxhiu: LSI-ja është në rënie të lirë. Bushati: Është parti klienteliste

Largimet drejt PS, Baton Haxhiu: LSI-ja është në rënie të lirë. Bushati: Është parti klienteliste

19/01/2021

Shock

Premtimet e Ramës për ekonominë, Bushati: U rrit pabarazia, Haxhiu: Ndodhën dy fatkeqësi të mëdha

Premtimet e Ramës për ekonominë, Bushati: U rrit pabarazia, Haxhiu: Ndodhën dy fatkeqësi të mëdha

19/01/2021

Shock

Vilat e Bashës? Bushati: I humburi është opozitari i luksit. Haxhiu: Ka pasur pagë jashtëzakonisht të madhe

Vilat e Bashës? Bushati: I humburi është opozitari i luksit. Haxhiu: Ka pasur pagë jashtëzakonisht të madhe

18/01/2021

Shock

Përhapja e Vetëvendosjes në Shqipëri, Bushati: Kërkon kohë, Haxhiu: Pritet të vijë ngaqë s’ka liderë përtej Ramës

Përhapja e Vetëvendosjes në Shqipëri, Bushati: Kërkon kohë, Haxhiu: Pritet të vijë ngaqë s’ka liderë përtej Ramës

18/01/2021

Shock

“Tradhtia” e BE-së për Shqipërinë mbi vaksinat, Bushati dhe Haxhiu pajtohen në një pikë

“Tradhtia” e BE-së për Shqipërinë mbi vaksinat, Bushati dhe Haxhiu pajtohen në një pikë

13/01/2021

Shock

Meta “përplas” ashpër Andi Bushatin me Baton Haxhiun në “Shock”

Meta “përplas” ashpër Andi Bushatin me Baton Haxhiun në “Shock”

13/01/2021

Shock

Opozita në zgjedhje l Bushati: Me një listë. Haxhiu: Humbin 3-4 deputetë

Opozita në zgjedhje l Bushati: Me një listë. Haxhiu: Humbin 3-4 deputetë

12/01/2021

Shock

Rama kundër Trump në 2016, Haxhiu: I jap të drejtë intelektualit Rama, por jo kryeministrit. Bushati: Hipokrizi!

Rama kundër Trump në 2016, Haxhiu: I jap të drejtë intelektualit Rama, por jo kryeministrit. Bushati: Hipokrizi!

12/01/2021

Shock

Vaksinimi, Bushati ngre pikëpyetje, Haxhiu: Shqipëria u mashtrua

Vaksinimi, Bushati ngre pikëpyetje, Haxhiu: Shqipëria u mashtrua

11/01/2021

Shock

Roli i Ramës në tensionet Greqi-Turqi, Haxhiu: Me kryeministrin duhet të mburret çdo shqiptar. Bushati: S’do të thotë asgjë

Roli i Ramës në tensionet Greqi-Turqi, Haxhiu: Me kryeministrin duhet të mburret çdo shqiptar. Bushati: S’do të thotë asgjë

11/01/2021

Execution time: 0.0140380859375
Page section:menu