Barometri Politik

Rezultatet e sondazhit të dytë të Barometrit Politik në Euronews Albania

Përditësimi i fundit: 04/02/2021 - 23:11
Text size Aa Aa

Shfletoni nga e majta sondazhin e dytë të publikuar nga Euronews Albania në bashkëpunim me kompaninë prestigjioze MRB më 4 shkurt 2021.

Me 1,600 të intervistuar ballë për ballë, të dhëna që janë konfirmuar edhe nëpërmjet 2,000 telefonatave dhe gjashtë grupeve të diskutimit, "Barometri Politik" në Euronews Albania publikoi të enjten rezultatet e besimit të shqiptarëve në institucione, përgjigja që qeveria dha ndaj pasojave të pandemisë dhe menaxhimin e situatës së krijuar nga tërmeti.

Nga sondazhi rezultoi që:

Emisioni i Plotë

Tregime të lidhura