TË TJERA

Bota

Vazhdon misteri i strukturave metalike, një monolit i tretë shfaqet në Kaliforni

Bota

''Për 100 ditë mbani maska'', Joe Biden do të urdhërojë mbajtjen e maskës në godinat qeveritare

MË SHUMË NGA BOTA

Bota

Vazhdon misteri i strukturave metalike, një monolit i tretë shfaqet në Kaliforni

Vazhdon misteri i strukturave metalike, një monolit i tretë shfaqet në Kaliforni

04/12/2020

Bota

''Për 100 ditë mbani maska'', Joe Biden do të urdhërojë mbajtjen e maskës në godinat qeveritare

''Për 100 ditë mbani maska'', Joe Biden do të urdhërojë mbajtjen e maskës në godinat qeveritare

04/12/2020

Bota

Shifra rekord në SHBA, numri i të infektuarve po shkon në 14 milionë, izolohen qytetarët në Los Angeles

Shifra rekord në SHBA, numri i të infektuarve po shkon në 14 milionë, izolohen qytetarët në Los Angeles

04/12/2020

Bota

Mësim hibrid në kohë COVID-i, Gjermani, sukses i pjesshëm në digjitalizimin e leksioneve shkollore

Mësim hibrid në kohë COVID-i, Gjermani, sukses i pjesshëm në digjitalizimin e leksioneve shkollore

04/12/2020

Bota

Hakerat sulmojnë pajisjet që përdoren për frigoriferët që ruajnë vaksinat anti-COVID

Hakerat sulmojnë pajisjet që përdoren për frigoriferët që ruajnë vaksinat anti-COVID

04/12/2020

Bota

COVID-19, Italia dhe Britania dy ndër shtetet që regjistrojnë të tjera rekorde

COVID-19, Italia dhe Britania dy ndër shtetet që regjistrojnë të tjera rekorde

04/12/2020

Bota

“Vaksina fenomenale”, OBSH: E ardhmja duket më e kthjellët, dozat e para të limituara

“Vaksina fenomenale”, OBSH: E ardhmja duket më e kthjellët, dozat e para të limituara

03/12/2020

Bota

Viti 2020 më i nxehti i dhjetëvjeçarit të fundit

Viti 2020 më i nxehti i dhjetëvjeçarit të fundit

03/12/2020

Bota

Gjermania zgjat kufizimet, Austria dhe Spanja planifikojnë të lehtësojnë masat kufizuese

Gjermania zgjat kufizimet, Austria dhe Spanja planifikojnë të lehtësojnë masat kufizuese

03/12/2020

Bota

Luftë ekstremizmit, aksioni në Francë për të inspektuar 76 xhami, mund edhe të mbyllen

Luftë ekstremizmit, aksioni në Francë për të inspektuar 76 xhami, mund edhe të mbyllen

03/12/2020

Execution time: 0.013044118881226
Page section:menu