TË TJERA

Evropa

Shtimi i rasteve me COVID-19, Franca dhe Polonia shtrëngojnë masat lokale

Evropa

Homazhe opozitarit rus, 6 vjet nga ekzekutimi i Boris Nemtsov

MË SHUMË NGA EVROPA

Evropa

Shtimi i rasteve me COVID-19, Franca dhe Polonia shtrëngojnë masat lokale

Shtimi i rasteve me COVID-19, Franca dhe Polonia shtrëngojnë masat lokale

27/02/2021

Evropa

Homazhe opozitarit rus, 6 vjet nga ekzekutimi i Boris Nemtsov

Homazhe opozitarit rus, 6 vjet nga ekzekutimi i Boris Nemtsov

27/02/2021

Evropa

COVID dhe mësimi online, si do të vazhdojë procesi mësimor në universitete pas pandemisë?

COVID dhe mësimi online, si do të vazhdojë procesi mësimor në universitete pas pandemisë?

27/02/2021

Evropa

San Marino nis vaksinimin me doza ruse, mbërrijnë dozat e para të Sputnik V

San Marino nis vaksinimin me doza ruse, mbërrijnë dozat e para të Sputnik V

26/02/2021

Evropa

Përdorim i ulët i “AstraZeneca” në Evropë, Spahn: Faji i organizimit

Përdorim i ulët i “AstraZeneca” në Evropë, Spahn: Faji i organizimit

26/02/2021

Evropa

Tri besime në një ndërtesë, Gjermania nis punimet për qendrën ndërfetare të Berlinit

Tri besime në një ndërtesë, Gjermania nis punimet për qendrën ndërfetare të Berlinit

26/02/2021

Evropa

Studiuesit francezë zbulojnë testin që kryhet përmes telefonit

Studiuesit francezë zbulojnë testin që kryhet përmes telefonit

26/02/2021

Evropa

Nis vaksinimi në San Marino, mbërrijnë dozat e para të vaksinës ruse ‘Sputnik V’

Nis vaksinimi në San Marino, mbërrijnë dozat e para të vaksinës ruse ‘Sputnik V’

26/02/2021

Evropa

Turqia dënon përpjekjet e parlamentit holandez për të quajtur gjenocid masakrën e vitit 1915 ndaj armenëve

Turqia dënon përpjekjet e parlamentit holandez për të quajtur gjenocid masakrën e vitit 1915 ndaj armenëve

26/02/2021

Evropa

Ish-drejtori i Teatrit Kombëtar në Greqi mohon akuzat për përdhunim

Ish-drejtori i Teatrit Kombëtar në Greqi mohon akuzat për përdhunim

26/02/2021

Execution time: 0.014245986938477
Page section:menu