MË SHUMË NGA JETESA

Risi

Ndryshimet e privatësisë së Whatsapp kthejnë aplikacionin Signal në më të shkarkuarin në botë

Ndryshimet e privatësisë së Whatsapp kthejnë aplikacionin Signal në më të shkarkuarin në botë

16/01/2021

Jetesë

Më shumë se 60% e njerëzve e gjejnë çlirimin nga stresi i COVID në natyrë

Më shumë se 60% e njerëzve e gjejnë çlirimin nga stresi i COVID në natyrë

03/01/2021

Jetesë

Mjalti në kohë pandemie, vlerat ushqyese dhe tregtia e tij

Mjalti në kohë pandemie, vlerat ushqyese dhe tregtia e tij

01/01/2021

Jetesë

Pandemia e kthyer në mundësi, të rinjtë në betejë me sistemin, mësimin online dhe dëshirën për të mos ikur

Pandemia e kthyer në mundësi, të rinjtë në betejë me sistemin, mësimin online dhe dëshirën për të mos ikur

01/01/2021

Jetesë

Erdhi viti 2021, pesë qëllime që mund t’i vendosim vetes për të shpëtuar planetin

Erdhi viti 2021, pesë qëllime që mund t’i vendosim vetes për të shpëtuar planetin

01/01/2021

Risi

Risi | Potenciali i My Bussiness SMS, komunikim direkt me klientët, i menjëhershëm dhe me kosto minimale

Risi | Potenciali i My Bussiness SMS, komunikim direkt me klientët, i menjëhershëm dhe me kosto minimale

22/12/2020

Jetesë

Krijimi i Banksy në Bristol, një grua e moshuar që teshtin

Krijimi i Banksy në Bristol, një grua e moshuar që teshtin

13/12/2020

Jetesë

Vendi i BE-së që prodhon më shumë kartolina

Vendi i BE-së që prodhon më shumë kartolina

04/12/2020

Jetesë

''Mayfly'' daneze përzgjidhet insekti i vitit 2021

''Mayfly'' daneze përzgjidhet insekti i vitit 2021

29/11/2020

Jetesë

Instituti Kulinar Neranxi: Gatimi një art më vete, mbi 1000 studentë mësojnë zanatin e kuzhinës

Instituti Kulinar Neranxi: Gatimi një art më vete, mbi 1000 studentë mësojnë zanatin e kuzhinës

25/11/2020

SHOCK

Shock

Largimet drejt PS, Baton Haxhiu: LSI-ja është në rënie të lirë. Bushati: Është parti klienteliste

Largimet drejt PS, Baton Haxhiu: LSI-ja është në rënie të lirë. Bushati: Është parti klienteliste

19/01/2021

Shock

Premtimet e Ramës për ekonominë, Bushati: U rrit pabarazia, Haxhiu: Ndodhën dy fatkeqësi të mëdha

Premtimet e Ramës për ekonominë, Bushati: U rrit pabarazia, Haxhiu: Ndodhën dy fatkeqësi të mëdha

19/01/2021

Shock

Vilat e Bashës? Bushati: I humburi është opozitari i luksit. Haxhiu: Ka pasur pagë jashtëzakonisht të madhe

Vilat e Bashës? Bushati: I humburi është opozitari i luksit. Haxhiu: Ka pasur pagë jashtëzakonisht të madhe

18/01/2021

Shock

Përhapja e Vetëvendosjes në Shqipëri, Bushati: Kërkon kohë, Haxhiu: Pritet të vijë ngaqë s’ka liderë përtej Ramës

Përhapja e Vetëvendosjes në Shqipëri, Bushati: Kërkon kohë, Haxhiu: Pritet të vijë ngaqë s’ka liderë përtej Ramës

18/01/2021

Shock

“Tradhtia” e BE-së për Shqipërinë mbi vaksinat, Bushati dhe Haxhiu pajtohen në një pikë

“Tradhtia” e BE-së për Shqipërinë mbi vaksinat, Bushati dhe Haxhiu pajtohen në një pikë

13/01/2021

Shock

Meta “përplas” ashpër Andi Bushatin me Baton Haxhiun në “Shock”

Meta “përplas” ashpër Andi Bushatin me Baton Haxhiun në “Shock”

13/01/2021

Shock

Opozita në zgjedhje l Bushati: Me një listë. Haxhiu: Humbin 3-4 deputetë

Opozita në zgjedhje l Bushati: Me një listë. Haxhiu: Humbin 3-4 deputetë

12/01/2021

Shock

Rama kundër Trump në 2016, Haxhiu: I jap të drejtë intelektualit Rama, por jo kryeministrit. Bushati: Hipokrizi!

Rama kundër Trump në 2016, Haxhiu: I jap të drejtë intelektualit Rama, por jo kryeministrit. Bushati: Hipokrizi!

12/01/2021

Shock

Vaksinimi, Bushati ngre pikëpyetje, Haxhiu: Shqipëria u mashtrua

Vaksinimi, Bushati ngre pikëpyetje, Haxhiu: Shqipëria u mashtrua

11/01/2021

Shock

Roli i Ramës në tensionet Greqi-Turqi, Haxhiu: Me kryeministrin duhet të mburret çdo shqiptar. Bushati: S’do të thotë asgjë

Roli i Ramës në tensionet Greqi-Turqi, Haxhiu: Me kryeministrin duhet të mburret çdo shqiptar. Bushati: S’do të thotë asgjë

11/01/2021

Execution time: 0.012448072433472
Page section:menu