Politikë

PD publikon listën e Shkodrës, 39 kandidatë nga qarku më i madh i Veriut votohen të mërkurën nga anëtarësia

Përditësimi i fundit: 29/09/2020 - 10:12
Text size Aa Aa

Partia Demokratike ka nisur procedurën për zgjedhjen përfundimtare të emrave që do të kandidojnë për deputetë në Qarkun e Shkodrës.

Qarku i Shkodrës, me 11 mandate, ka një numër të madh kandidatësh potencialë për deputetë, 39 individualitete që synojnë të përfaqësojnë PD në zgjedhje.

Më poshtë emrat sipas degëve të Qarkut Shkodër në procesin që është vlerësuar si në ndër risitë më pozitive në jetën politike të vendit.

“Pas përfundimit të procesit të konsultimit me anëtarësinë, kandidatët e konfirmuar i nënshtrohen vlerësimit përfundimtar të Komisionit në fazën e tretë.

Anëtarët e komisionit votojnë bazuar, kryesisht, në vlerësimin e performancës politike të kandidatit dhe mundësinë e maksimalizimit të votës. Pas këtij vlerësimi përfundimtar, lista me kandidatët që kalojnë fazën e tretë i dorëzohet për vendimmarrje finale Kryesisë së Partisë Demokratike”, njofton PD.

Dega Shkodër, Qarku Shkodër

1. ARBEN GJURAJ

2. ARTAN HAXHI

3. BARDH SPAHIA

4. BASHKIM RROJI

5. BENARDETA SYKU

6. BLENDI GJYLBEGAJ

7. EMILJANO PJETRI

8. FLORIAN BJANKU

9. GRETA BARDELI

10. HELGA SALLAKU

11. HELIDON BUSHATI

12. IMELDI SOKOLI

13. IZMIRA ULQINAKU

14. LEDINA MANDIJA

15.LORENC LUKA

16.MARK RUPA

17. NDOC ASHTA

18. NESTI KIRI

19. NEVILA BUSHATI

20. RAMIZ ÇOBAJ

21. ROMEO GURAKUQI

22. VOLTANA ADEMI

23. XHEMAL BUSHATI

Dega Vau i Dejës, Qarku Shkodër

1. GJOK ULDEDAJ

2. MARIN TUKAJ

3. PJETER LLESHI

4. ZEF HILA

Dega Malësi e Madhe, Qarku Shkodër

1. ALDO GEGA

2. AUREL MARKAJ

3. ERMIRA COBAJ

4. FATBARDH ZEKAJ

5. RAMADAN LIKA

Dega Pukë, Qarku Shkodër

1. ANTONETA ZAJA

2. GEZIM VATA

3. HIL KOLA

4. LODOVIK HASANI

5. NDOC FASLIA

6. PREL GJONI

7. RROK DODA

Tregime të lidhura