Këndvështrime. Një këndvështrim në një botë ku të gjitha këndvështrimet kanë rëndësi.

KËNDVËSHTRIME

Amerika dhe Shqipëria, nga armiq të papajtueshëm në partnerë strategjikë

Mendimet e shprehura në rubrikën Këndvështrime i përkasin vetëm autorit.  Administratat e njëpasnjëshme amerikane kanë ndjekur një politikë të pandryshueshme ndaj Shqipërisë. Vizioni i Amerikës...

A ka faj taksimi tek largimi i trurit jashtë vendit?

Dëgjojmë shpesh në debate publike që Shqipëria vuan më tepër se vendet e rajonit largimin e trurit jashtë vendit dhe fajin midis të tjerave...

Papa Bergoglio si “shenjë kundërshtie”

Megjithëse na mungon distanca historike e duhur për ta studiuar pontifikatin e Papa Francesco-s, nëse do ta përmblidhja në pak fjalë, do të përdorja...

Franca, miku më i mirë i Serbisë

Mendimet e shprehura në rubrikën Këndvështrime i përkasin vetëm autorit.  Më 1 shkurt, 2021, presidenti serb Aleksandër Vuçiç vizitoi Parisin për të zhvilluar biseda me...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER