Aid Zone

Miliona njerëz janë detyruar të shpërngulen nga shtëpitë e tyre nëpër botë për shkak të konflikteve apo katastrofave natyrore, Aid Zone hedh dritë mbi gjendjen e vështirë të refugjatëve, emigrantëve, njërezve dhe organizatave që po mundohen t’i ndihmojnë ato.

Aid Zone

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER