Barometri

Euronews Albania, risjell sërish zërin e Shqiptarëve, në formatin më inovativ në Shqipëri, Barometri.
Çdo të enjte, ne orën 20:45, Barometri, do të sjellë rezultatet e sondazhit, duke hulumtuar çështjet më të rëndësishme për ta dhe duke i analizuar ato me ekspertët më të mirë në vend në moderimin e Neritan Sejaminit.

Barometri

Pikënisja e zgjedhjeve lokale, analizë e bashkive

Në zgjedhjet e pjesshme që do të mbahen më 6 mars, do të votohet në 6 bashki të vendit që janë aktualisht pa kryetar. Zgjedhjet...

Pasojat politike që vijnë pas konfliktit Basha-Berisha në PD

Përçarja mes Lulzim Bashës dhe Sali Berishës pritet të sjellë dhe një çarje të grupit parlamentar të Partisë Demokratike. Nisur nga pozicionimi i deputetëve deri...

Çfarë presin shqiptarët nga viti 2022?

Më shumë se gjysma e shqiptarëve (53,3%) dëshirojnë më shumë të ardhura në vitin 2022. Punësimi apo nisja e një pune më të mirë...

Shqiptarët, optimistë për të ardhmen

42% e shqiptarëve janë optimist për të ardhmen. ¼-ta janë pesimistë dhe 32% nuk e shohin të ardhmen as me optimizëm dhe as me...

Ylli Manjani: Shoqëria ka ngelur në vend, asgjë nuk lëviz për shqiptarët

Shqiptarët mendojnë se viti 2021 nuk ka qenë një vit i keq, sipas sondazheve të Barometrit, por për këtë juristin Ylli Manjani thotë se...

Si e vlerësojnë shqiptarët vitin që lamë pas?

44,2% e shqiptarëve e vlerësojnë vitin që lamë pas si as të mirë, e as të keq. Një në tre qytetarë e përjetuan mirë...

Sa i besojnë shqiptarët besëtytnitë kur vjen puna tek festat?

Sa i besojnë shqiptarët bestytnitë e Vitit të Ri? Barometri i Euronews Albania mati besimin e qytearëve shqiptarë mbi bestytnitë e festës së tyre të...

Si e kalojnë shqiptarët festën e tyre të preferuar

(86%) e shqiptarëve do e kalojnë festën e Vitit të Ri vetëm me familjen e tyre. Masivisht shqiptarët (92%) do e festojnë ndërrimin e viteve...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER