logo globalconversation

Global Conversation është një platformë nëpërmjet së cilës Euronews, pyet drejtpërsëdrejti udhëheqësit botërorë. Këndvështrimet e krerëve të shtetit, ligjvënësve dhe figurave kryesore të shoqërisë civile sfidohen përballë problemeve globale, zgjidhjeve të tyre dhe mundësive të tjera.

Global Conversation

Global Conversation

Kryeministri i Kosovës për dialogun konstruktiv me Serbinë

Kryeministri i Kosovës për dialogun konstruktiv me Serbinë

21/04/2020

Global Conversation

Brexit mund të jetë diçka e mirë për Europën

Brexit mund të jetë diçka e mirë për Europën

21/04/2020

Global Conversation

Kryetari i Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Atomike na bashkohet në Bashkëbisedim Global

Kryetari i Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Atomike na bashkohet në Bashkëbisedim Global

21/04/2020

Global Conversation

"Ky propozim i buxhetit të BE është i keq," thotë kryeministri i Portugalisë Costa

"Ky propozim i buxhetit të BE është i keq," thotë kryeministri i Portugalisë Costa

21/04/2020

Global Conversation

Rikthimi në Tokë: Luca Parmitano reflekton mbi misionin e tij në bordin e ISS

Rikthimi në Tokë: Luca Parmitano reflekton mbi misionin e tij në bordin e ISS

21/04/2020

Global Conversation

Serbia e vendosur për t'iu bashkuar Bashkimit Europian

Serbia e vendosur për t'iu bashkuar Bashkimit Europian

21/04/2020

Global Conversation

BE krijon fondin për të lehtësuar kostot ekologjike

BE krijon fondin për të lehtësuar kostot ekologjike

21/04/2020

Global Conversation

FMN parashikon "ngadalësimin" e rritjes ekonomike

FMN parashikon "ngadalësimin" e rritjes ekonomike

21/04/2020

Global Conversation

Thomas Piketty flet për pabarazinë e pasurisë në librin e tij më të fundit

Thomas Piketty flet për pabarazinë e pasurisë në librin e tij më të fundit

21/04/2020

Global Conversation

Komisioneri i BE-së Johannes Hahn mbron "Mënyra Europiane e jetesës"

Komisioneri i BE-së Johannes Hahn mbron "Mënyra Europiane e jetesës"

21/04/2020

Execution time: 0.00996994972229
Page section:menu