Global Japan logo

Japonia është lider në botë për teknologji dhe inovacion. Ajo po zhvillon lidhje të ngushta me vendet përreth duke sjellë ekspertizën e saj në një gamë të madhe projektesh, duke filluar nga ndihmat pas konflikteve, shëndetësi dhe arsim deri tek arkitektura.

Execution time: 0.010021924972534
Page section:menu