Learning World

Learning World: një raport javor mbi arsimin përreth botës si për fëmijë ashtu edhe për të rritur, duke përfshirë histori frymëzuese dhe analiza nga ekspertë të fushës.

Learning World

Të mësosh arte në Rusi

Rusia i ka dhënë botës një mori artistësh të mëdhenj, ndaj shumë të rinj ëndërrojnë të studiojnë në Teatrin Rus dhe Shkollën e Vjetër...

Universiteti më i mirë i ekonomisë në Rusi

Shumë universitete të Moskës, si Universiteti Shtetëror i Moskës, ishin të famshëm gjatë viteve ‘90, pasi universitetet ruse hasën vështirësi për shkak të krizës...

Të mësosh rusisht, nuk është e lehtë

Më shumë se 300 milion njerëz në botë flasin rusisht. Gjuhë bazë në ish-Republikat Sovjetike, ka gjithashtu komunitete rusisht-folëse në Evropë dhe Shtetet e...

Në çfarë moshe janë të gatshëm fëmijët të mësojnë gjuhë të huaja, apo të njihen me teknologji të reja?

Ne fillojmë të mësojmë për botën tonë që nga hapat e para të jetës. E këta hapa janë shumë të rëndësishëm. Specialistët thonë se...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER