logo inspire middle east

Çdo javë, Inspire Middle East do sjell tek ju histori të rajonit, të mbushura me energji të reja, që nuk duhen humbur. Prgorami i Euronews, Middle East Show, eksploron risitw e fundit, teknologjinë, modën, stilin e jetesës dhe kulturën; duke ju prezantuar me prirjet më të fundit të rajonit. Inspire middle East zbulon zëra të rinj dhe histori të gjalla nga spektri ekonomik dhe kulturor, duke bashkuar njerëzit e rajonit me ata përreth botës.

Execution time: 0.012004852294922
Page section:menu