Destinacion

Destinacion është një emision i përjavshëm, i cili udhëton në mbarë Shqipërinë për të eksploruar atraksionet shqiptare e për t’i trajtuar ato në aspektin historik, gjeografik, kulturor e kulinar nga Rezarta Delisula. Çdo të enjte në orën 18:00.

Destinacion

“Destinacion” viziton Kryeziun e Fushë Arrëzit, vendlindjen e At Shtjefën Gjeçovit

I struktur mes kodrash jeshile ndodhet Kryeziu i Fushë-Arrëzit, një vend piktoresk jo shumë i njohur, i cili u eksplorua nga "Destinacion". Në këtë vend...

“Destinacion” eksploron plazhin e egër të Akernisë

Destinacion udhëton në plazhin e Akernisë në Vlorë ose plazhi i hidrovorit siç e quajnë vendasit.  Një vend magjik, me një brez rëre deri...

“Destinacion” mes peizazheve unike të Bjeshkëve në Buzëmadhe të Kukësit   

“Destinacion” udhëton në Buzëmadhe të Kukësit, një fshat me bukuri të pamat natyrore dhe me njerëz bujarë e punëtorë. Për të shkuar në Buzëmadhe duhet...

“Destinacion” eksploron Karaburunin dhe prek magjinë e shpellës së Haxhi Aliut

“Destinacion” viziton të vetmin park kombëtar detar në Shqipëri, gadishullin e Karaburunit. Ai është një vend ku natyra është treguar shumë bujare dhe alternativat...

Destinacion eksploron Grykën e Shkallës së Zezë, një bukuri natyrore e krijuar prej shekujsh në vargmalin e Krujës

Në destinacion e sotëm iu sjellim një vend fantastik që ndodhet vetëm 26 kilometra larg zemrës së kryeqytetit dhe mund të shfrytëzohet nga vizitorët...

“Destinacion” ndalet në kalanë shekullore të Drishtit, mes natyrës fantastike dhe historisë   

“Destinacion” shkon në verilindje të Shkodrës, Postribë, zonën më antikomuniste ndër vite, mbi të cilin ngrihet ura e Mesit dhe kalaja e Drishtit. Kalaja e...

Destinacion eksploron Gurëzezën e qytetërimit të lashtë Ilir

Në destinacionin e sotëm do të kthehemi pas në kohë te historitë ilire, për të mësuar më shumë për fuqinë e paraardhësve tanë. Do të...

Destinacion udhëton në Leskovik, qytezën e vogël me një natyrë të mrekullueshme

"Destinacion" shkon në Leskovik, qytezën e vogël plot njerëz të urtë, punëtorë e bujar. Në këtë qytet mund të shijoni natyrën e mrekullueshme dhe...

“Destinacion” eksploron bukuritë e Dibrës

“Destinacion” udhëton në Peshkopi, tokën e Kastriotëve, por edhe ju njeh me vende turistike në zonën e Dibrës. Ndalesën e parë e bën në urën...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER