Discover

Bashkohuni me ne ndërsa zhytemi në qytetin bregdetar në jug të Kinës: Sanya. Ne eksplorojmë kulturën, kuzhinën dhe ekonominë lokale të qytetit.

Discover

Në Sania mund t’i gjesh të gjitha

Sania, në ishullin Hainan të Kinës, e ka të lehtë të tërheqë turistë sepse ka male mbresëlënëse, pyje tropikale dhe një vijë të bukur...

Të bësh biznes në Sania

Sania në ishullin Hainan të Kinës është tashmë e mirënjohur në atdhe. Por tani, ky destinacion tropikal po bëhet global, duke tërhequr më shumë...

Relaks, jetesë, por edhe evente

Sania, në majën jugore të ishullit Hainan të Kinës, është një vend pushimesh, me plazhe të shumta dhe temperatura të larta gjatë gjithë vitit....

Të jetosh në Sania

Sania, e ndodhur në ishullin kinez të Hainanit, tashmë është një destinacion gjithnjë e më i vizituar. Por disa të huaj vijnë këtu edhe...

Shënoni Sania si destinacionin tuaj të pushimeve

Sania, në kufirin jugor të ishujve Hainan të Kinës po bëhet gjithnjë e më shumë pjesë e hartës turistike kur bëhet fjalë për pasuri...

Adrenalinë dhe relaks, në Sania mund t’i gjesh të dyja

Me këto plazhe të bukura dhe klimën tropikale, Sania, në ishujt Hainan të Kinës, është një destinacion i vërtetë relaksi. Por nëse je në...

Kultura dhe tradita e pasur e Sanias

Sania, në ishujt Hainan të Kinës ju ofron vizitorëve një përvojë kulturore unike. Tradita, zakone, breza qindra vjeçare dhe disa nga ushqimet më të...

Sania, destinacioni më i ri

Mirë se erdhët në Sania, kufiri jugor i ishullit Hainen të Kinës. Klima e saj tropikale dhe plazhet e bukura janë magnet për rritjen...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER