logo smart regions

Smart Regions bën një tur rreth Evropës, duke vizituar qytete ku projektet për Politikat Për Unitetin, po zvogëlojnë pabarazitë rajonale dhe po sjellin përfitime reale dhe të qarta në të gjithë komunitetet përreth BE-së.

MË SHUMË SMART REGIONS

Smart Regions

Një laborator sa madhësia e dorës

Një laborator sa madhësia e dorës

23/04/2020

Smart Regions

"Pse duhet t’i veçojmë mbeturinat? Nuk e kemi për detyrë. Nuk na paguan njeri, por paguajmë ne për këto shërbime"

"Pse duhet t’i veçojmë mbeturinat? Nuk e kemi për detyrë. Nuk na paguan njeri, por paguajmë ne për këto shërbime"

23/04/2020

Smart Regions

Universiteti më i vjetër në botë që të stërvit për të ardhmen

Universiteti më i vjetër në botë që të stërvit për të ardhmen

23/04/2020

Smart Regions

Në një rajon ku puna vetëm ishte normë, një projekt bashkëpunues tani ka zënë rrënjë

Në një rajon ku puna vetëm ishte normë, një projekt bashkëpunues tani ka zënë rrënjë

23/04/2020

Smart Regions

Një teknikë inovative për të përshpejtuar jonet në mënyrë kompakte, një metodë më ekonomike sesa teknikat aktuale

Një teknikë inovative për të përshpejtuar jonet në mënyrë kompakte, një metodë më ekonomike sesa teknikat aktuale

23/04/2020

Smart Regions

Në Danimarkë të nisësh një biznes të ri është më e lehtë se kurrë

Në Danimarkë të nisësh një biznes të ri është më e lehtë se kurrë

23/04/2020

Smart Regions

Një platformë mjekësore ku njerëzit e kanë shumë të lehtë ta kuptojnë problemin e vërtetë mjekësor që ka i afërmi i tyre

Një platformë mjekësore ku njerëzit e kanë shumë të lehtë ta kuptojnë problemin e vërtetë mjekësor që ka i afërmi i tyre

23/04/2020

Smart Regions

2 vite në Akademinë Austriake të Aviacionit, dhe je një pilot profesionist

2 vite në Akademinë Austriake të Aviacionit, dhe je një pilot profesionist

23/04/2020

Smart Regions

Druri; burimi i jetës së qëndrueshme

Druri; burimi i jetës së qëndrueshme

23/04/2020

Smart Regions

Qyteti i dytë më i madh në Francë vazhdon të rritet dhe nevojat për energji shkojnë paralel me atë rritje

Qyteti i dytë më i madh në Francë vazhdon të rritet dhe nevojat për energji shkojnë paralel me atë rritje

23/04/2020

Smart Regions

Smart Regions

Një laborator sa madhësia e dorës

Një laborator sa madhësia e dorës

23/04/2020

Smart Regions

"Pse duhet t’i veçojmë mbeturinat? Nuk e kemi për detyrë. Nuk na paguan njeri, por paguajmë ne për këto shërbime"

"Pse duhet t’i veçojmë mbeturinat? Nuk e kemi për detyrë. Nuk na paguan njeri, por paguajmë ne për këto shërbime"

23/04/2020

Smart Regions

Universiteti më i vjetër në botë që të stërvit për të ardhmen

Universiteti më i vjetër në botë që të stërvit për të ardhmen

23/04/2020

Smart Regions

Në një rajon ku puna vetëm ishte normë, një projekt bashkëpunues tani ka zënë rrënjë

Në një rajon ku puna vetëm ishte normë, një projekt bashkëpunues tani ka zënë rrënjë

23/04/2020

Smart Regions

Një teknikë inovative për të përshpejtuar jonet në mënyrë kompakte, një metodë më ekonomike sesa teknikat aktuale

Një teknikë inovative për të përshpejtuar jonet në mënyrë kompakte, një metodë më ekonomike sesa teknikat aktuale

23/04/2020

Smart Regions

Në Danimarkë të nisësh një biznes të ri është më e lehtë se kurrë

Në Danimarkë të nisësh një biznes të ri është më e lehtë se kurrë

23/04/2020

Smart Regions

Një platformë mjekësore ku njerëzit e kanë shumë të lehtë ta kuptojnë problemin e vërtetë mjekësor që ka i afërmi i tyre

Një platformë mjekësore ku njerëzit e kanë shumë të lehtë ta kuptojnë problemin e vërtetë mjekësor që ka i afërmi i tyre

23/04/2020

Smart Regions

2 vite në Akademinë Austriake të Aviacionit, dhe je një pilot profesionist

2 vite në Akademinë Austriake të Aviacionit, dhe je një pilot profesionist

23/04/2020

Smart Regions

Druri; burimi i jetës së qëndrueshme

Druri; burimi i jetës së qëndrueshme

23/04/2020

Smart Regions

Qyteti i dytë më i madh në Francë vazhdon të rritet dhe nevojat për energji shkojnë paralel me atë rritje

Qyteti i dytë më i madh në Francë vazhdon të rritet dhe nevojat për energji shkojnë paralel me atë rritje

23/04/2020

SHOCK

Shock

Largimet drejt PS, Baton Haxhiu: LSI-ja është në rënie të lirë. Bushati: Është parti klienteliste

Largimet drejt PS, Baton Haxhiu: LSI-ja është në rënie të lirë. Bushati: Është parti klienteliste

19/01/2021

Shock

Premtimet e Ramës për ekonominë, Bushati: U rrit pabarazia, Haxhiu: Ndodhën dy fatkeqësi të mëdha

Premtimet e Ramës për ekonominë, Bushati: U rrit pabarazia, Haxhiu: Ndodhën dy fatkeqësi të mëdha

19/01/2021

Shock

Vilat e Bashës? Bushati: I humburi është opozitari i luksit. Haxhiu: Ka pasur pagë jashtëzakonisht të madhe

Vilat e Bashës? Bushati: I humburi është opozitari i luksit. Haxhiu: Ka pasur pagë jashtëzakonisht të madhe

18/01/2021

Shock

Përhapja e Vetëvendosjes në Shqipëri, Bushati: Kërkon kohë, Haxhiu: Pritet të vijë ngaqë s’ka liderë përtej Ramës

Përhapja e Vetëvendosjes në Shqipëri, Bushati: Kërkon kohë, Haxhiu: Pritet të vijë ngaqë s’ka liderë përtej Ramës

18/01/2021

Shock

“Tradhtia” e BE-së për Shqipërinë mbi vaksinat, Bushati dhe Haxhiu pajtohen në një pikë

“Tradhtia” e BE-së për Shqipërinë mbi vaksinat, Bushati dhe Haxhiu pajtohen në një pikë

13/01/2021

Shock

Meta “përplas” ashpër Andi Bushatin me Baton Haxhiun në “Shock”

Meta “përplas” ashpër Andi Bushatin me Baton Haxhiun në “Shock”

13/01/2021

Shock

Opozita në zgjedhje l Bushati: Me një listë. Haxhiu: Humbin 3-4 deputetë

Opozita në zgjedhje l Bushati: Me një listë. Haxhiu: Humbin 3-4 deputetë

12/01/2021

Shock

Rama kundër Trump në 2016, Haxhiu: I jap të drejtë intelektualit Rama, por jo kryeministrit. Bushati: Hipokrizi!

Rama kundër Trump në 2016, Haxhiu: I jap të drejtë intelektualit Rama, por jo kryeministrit. Bushati: Hipokrizi!

12/01/2021

Shock

Vaksinimi, Bushati ngre pikëpyetje, Haxhiu: Shqipëria u mashtrua

Vaksinimi, Bushati ngre pikëpyetje, Haxhiu: Shqipëria u mashtrua

11/01/2021

Shock

Roli i Ramës në tensionet Greqi-Turqi, Haxhiu: Me kryeministrin duhet të mburret çdo shqiptar. Bushati: S’do të thotë asgjë

Roli i Ramës në tensionet Greqi-Turqi, Haxhiu: Me kryeministrin duhet të mburret çdo shqiptar. Bushati: S’do të thotë asgjë

11/01/2021

Execution time: 0.012469053268433
Page section:menu