Target logo

Qëllimi i Target është i drejtpërdrejtë dhe i palëkundur: t’i shkojmë deri në gjenezë ç’ka është me rëndësi në fushën e biznesit. Kur bëhet fjalë për analiza ekonomike, Euronews është gjithmonë në Target. 

Execution time: 0.01087498664856
Page section:menu