Euro Talks

Gazetari Franko Egro, krijon çdo të diel në orën 20:00 një tryezë debati europian, për të sjellë në vëmendje të publikut çështjet europiane me interes kombëtar e rajonal, politikat e jashtme dhe ato të integrimit të BE, nismat rajonale e të tjera.

Euro Talks

Zgjedhjet në Gjermani, analistët diskutojnë për politikat e Berlinit pas Merkel

Gjermania do të mbajë më 26 shtator zgjedhjet parlamentare dhe sondazhet tregojnë se kancelari i ardhshëm pas Angela Merkel mund të jetë Olaf Scholz...

EuroTalks emisioni i politikës europiane në Euronews Albania

Gazetari Franko Egro, krijon çdo të diel një tryezë debati europian, për të sjellë në vëmendje të publikut çështjet europiane me interes kombëtar e...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER