AID Zone logo

Këndvështrime. Një këndvështrim në një botë ku të gjitha këndvështrimet kanë rëndësi.

Këndvështrime

Pikëpamje

Shqipëria dhe perspektiva e saj evropiane

Shqipëria dhe perspektiva e saj evropiane

10/09/2020

Pikëpamje

Fjalimi i komisionerit Varhelyi te Forumi i Ballkanit Perëndimor: E ardhmja e zgjerimit nga pikëpamja europiane

Fjalimi i komisionerit Varhelyi te Forumi i Ballkanit Perëndimor: E ardhmja e zgjerimit nga pikëpamja europiane

08/09/2020

Pikëpamje

Dialogu për askund. Mungesa e legjitimitetit në dialogun Serbi-Kosovë

Dialogu për askund. Mungesa e legjitimitetit në dialogun Serbi-Kosovë

04/09/2020

Pikëpamje

Përgjegjësia e madhe e Dritan Abazoviqit

Përgjegjësia e madhe e Dritan Abazoviqit

31/08/2020

Pikëpamje

Kafshët e rrugës gjatë pushimeve verore: Si mund t'i ndihmojmë ata?

Kafshët e rrugës gjatë pushimeve verore: Si mund t'i ndihmojmë ata?

10/08/2020

Pikëpamje

Kotzias: Gjeopolitika dhe fuqia ushtarake në marrëdhëniet Greqi-Turqi

Kotzias: Gjeopolitika dhe fuqia ushtarake në marrëdhëniet Greqi-Turqi

04/08/2020

Pikëpamje

Berisha publikon denoncimin e qytetarit: Kam 5 ditë me shenja të COVID-19, askush nuk vjen të më bëjë tamponin

Berisha publikon denoncimin e qytetarit: Kam 5 ditë me shenja të COVID-19, askush nuk vjen të më bëjë tamponin

06/07/2020

Pikëpamje

Ajo vlen: Një e vërtetë e thjeshtë për t’i dhënë fund praktikave të dëmshme kundër grave dhe vajzave

Ajo vlen: Një e vërtetë e thjeshtë për t’i dhënë fund praktikave të dëmshme kundër grave dhe vajzave

01/07/2020

Pikëpamje

''Komisioni i Venecias: Një Mundësi për të Ecur Përpara'', thotë ambasadorja e SHBA Yuri Kim

''Komisioni i Venecias: Një Mundësi për të Ecur Përpara'', thotë ambasadorja e SHBA Yuri Kim

25/06/2020

Pikëpamje

Përgjegjshmëri, largpamësi dhe pronësi mbi reformat

Përgjegjshmëri, largpamësi dhe pronësi mbi reformat

18/06/2020

Execution time: 0.012825965881348
Page section:menu