Metropolitans

Metropolitans trajton çështjet e turizmit, ekonomisë, energjetikës dhe shumë të tjera duke u fokusuar te një qytet i caktuar.

Metropolitans

Kupa Botërore e Regbisë luhet në vendlindjen e saj

Jokohama, ky qytet i gjallë, mikpritës i disa prej ndeshjeve më të pritura të Kupës Botërore të Regbisë 2019. Me një kapacitet prej rreth 72,000,...

Beogradi kryeqyteti i kulturës

Beogradi është vend ku kulturat shkrihen tek njëra-tjetra. Kryeqyteti i Serbisë është ndër qytetet më të hershëm të Europës, me më shumë se 1.5...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER