Risi

Zhvillimet teknologjike më bashkëkohore eksplorohen në emisionin Risi në Euronews Albania. Çdo të martë në orën 18:00

Risi

Akses në internet me shpejtësi marramendëse dhe telefoni virtuale për komunikim të pandërprerë | Risi

Vrulli teknologjik e ka bërë nevojën për një qasje dinamike në internet një domosdoshmëri. Në një botë të përfshirë nga ndryshimi i pandalshëm, nevojat...

Microsoft Office 365, shërbimi që transferon zyrën në një celular të thjeshtë

Gjatë dekadës së shkuar, teknologjitë dixhitale kanë transformuar jetën tonë. Kudo jemi, teknologjia luan rol jetësor në pothuajse gjithçka që bëjmë dhe puna nuk...

Smart Fleet zgjidhja e vështirësive menaxheriale të automjeteve të transportit

Sipërmarrje të ndryshme, që menaxhojnë në distancë grupe të mëdha automjetesh, hasin shpesh vështirësi. Shqetësimi i tyre kryesor janë shpenzimet e papritura për kosto...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER