Ocean logo

Ocean lundron në temat e ndotjes dhe jetës detare, ekonominë e kaltër, peshkimin me mënyra të qëndrueshme, akuakulturës, ndryshimet klimatike, energjinë oqeanike e më tej. Gjithashtu shqyrtojmë politikat dhe projektet e hartuara për të mbrojtur detet tona.

Execution time: 0.011868953704834
Page section:menu