Balkan Talks

Analizë politike, konflikte rajonale, anëtarësimi në BE, negociata, liritë fetare, grupe etnike e shumë të tjera analizohen nëpërmjet intervistave me aktorët më të rëndësishëm të rajonit, në Balkan Talks. Nga Franko Egro, çdo të martë dhe të premte, ora 21:30.

Balkan Talks

Balkan Talks

Marrëveshja e 4 shtatorit, Arjan Zeka: Ndikim pozitiv në stabilitetin e marrëdhënive Kosovë-Serbi

Marrëveshja e 4 shtatorit, Arjan Zeka: Ndikim pozitiv në stabilitetin e marrëdhënive Kosovë-Serbi

25/09/2020

Balkan Talks

Rexhep Selimi flet në 'Balkan Talks' për daljen e Serbisë në Adriatik dhe ndarjen e Ujmanit

Rexhep Selimi flet në 'Balkan Talks' për daljen e Serbisë në Adriatik dhe ndarjen e Ujmanit

22/09/2020

Balkan Talks

Ministri Selimi në Balkan Talks: Futja në minishengen me garanci që Kosova të jetë e pavarur

Ministri Selimi në Balkan Talks: Futja në minishengen me garanci që Kosova të jetë e pavarur

11/09/2020

Balkan Talks

Ministri Selimi në Balkan Talks: Marrëveshja e Uashingtonit nuk ndan liqenin e Ujmanit

Ministri Selimi në Balkan Talks: Marrëveshja e Uashingtonit nuk ndan liqenin e Ujmanit

11/09/2020

Balkan Talks

Dritan Abazoviç: Gati të sakrifikoj veten, qeveri me emra jashtë politikës

Dritan Abazoviç: Gati të sakrifikoj veten, qeveri me emra jashtë politikës

08/09/2020

Balkan Talks

Ish-ministri i Jashtëm Hoxhaj: Moment historik për marrëveshje në favor të Kosovës

Ish-ministri i Jashtëm Hoxhaj: Moment historik për marrëveshje në favor të Kosovës

12/06/2020

Balkan Talks

Lutfi Haziri: Me LDK s'ka shkëmbim territori me Serbinë, Kurti bëri gabime kapitale

Lutfi Haziri: Me LDK s'ka shkëmbim territori me Serbinë, Kurti bëri gabime kapitale

05/06/2020

Balkan Talks

Përfaqësuesja e VV-së: Do ta njohim vendimin e Kushtetueses, kemi dhe një “armë” plus

Përfaqësuesja e VV-së: Do ta njohim vendimin e Kushtetueses, kemi dhe një “armë” plus

08/05/2020

Balkan Talks

Frikë nga Specialja? Kadri Veseli i përgjigjet Albin Kurtit: Je veteran i vetëdorëzuar në Serbi!

Frikë nga Specialja? Kadri Veseli i përgjigjet Albin Kurtit: Je veteran i vetëdorëzuar në Serbi!

01/05/2020

Balkan Talks

Zv. Kryeministri, Haki Abazi: Partitë e vjetra u tremben zgjedhjeve, VV ka dyfish mbështetje

Zv. Kryeministri, Haki Abazi: Partitë e vjetra u tremben zgjedhjeve, VV ka dyfish mbështetje

24/04/2020

Execution time: 0.0021910667419434
Page section:menu