barometri lofo white

Prej së enjtes, më 21 janar dhe deri në 25 prill, Euronews Albania do të sjellë emisionin “Barometri Politik” nën drejtimin e gazetares Ilva Tare, në bashkëpunim me kompaninë prestigjioze me eksperiencë ndërkombëtare pjesë e “Kantar Group, MRB.

Barometri Politik

Barometri Politik

Erl Murati: ‘Humbësit’ në listën e PD dhe LSI janë më të motivuar se sa ‘humbësit’ e PS

Erl Murati: ‘Humbësit’ në listën e PD dhe LSI janë më të motivuar se sa ‘humbësit’ e PS

04/03/2021

Barometri Politik

Papunësia dhe menaxhimi i pandemisë ndër çështjet që shqetësojnë më shumë shqiptarët

Papunësia dhe menaxhimi i pandemisë ndër çështjet që shqetësojnë më shumë shqiptarët

04/03/2021

Barometri Politik

Pjesëmarrja në zgjedhje, Jonila Godole skeptike: Do ketë shumë të pavendosur

Pjesëmarrja në zgjedhje, Jonila Godole skeptike: Do ketë shumë të pavendosur

04/03/2021

Barometri Politik

64,4% e shqiptarëve ''shumë të sigurt'' që do të votojnë, Sejamini: Pjesëmarrja e lartë lajm i mirë për opozitën

64,4% e shqiptarëve ''shumë të sigurt'' që do të votojnë, Sejamini: Pjesëmarrja e lartë lajm i mirë për opozitën

04/03/2021

Barometri Politik

Adri Nurellari: Problemi i madh që Rama i ka shkaktuar opozitës me ndryshimin e Kodit Zgjedhor

Adri Nurellari: Problemi i madh që Rama i ka shkaktuar opozitës me ndryshimin e Kodit Zgjedhor

04/03/2021

Barometri Politik

Godole: Kandidatët e rinj po penalizohen, do të përfitojnë ''ujqërit'' e zonës

Godole: Kandidatët e rinj po penalizohen, do të përfitojnë ''ujqërit'' e zonës

04/03/2021

Barometri Politik

Shumica e atyre që nuk shprehin mbështetje për ndonjë parti thonë se s’e kanë të sigurt nëse do të votojnë

Shumica e atyre që nuk shprehin mbështetje për ndonjë parti thonë se s’e kanë të sigurt nëse do të votojnë

04/03/2021

Barometri Politik

Pesha e votës preferenciale për kandidatin, Blendi Çeka shpjegon kur dhe si i merret mandati listës së partisë

Pesha e votës preferenciale për kandidatin, Blendi Çeka shpjegon kur dhe si i merret mandati listës së partisë

04/03/2021

Barometri Politik

Kur do të quhet e vlefshme vota? Analistët shpjegojnë dilemat në “Barometri Politik”

Kur do të quhet e vlefshme vota? Analistët shpjegojnë dilemat në “Barometri Politik”

04/03/2021

Barometri Politik

Kandidatin apo partinë, Manjani thirrje votuesve: Po nuk zgjodhët partinë, e keni çuar votën dëm

Kandidatin apo partinë, Manjani thirrje votuesve: Po nuk zgjodhët partinë, e keni çuar votën dëm

04/03/2021

Execution time: 0.011315107345581
Page section:menu