Barometri

Euronews Albania, risjell sërish zërin e Shqiptarëve, në formatin më inovativ në Shqipëri, Barometri.
Çdo të enjte, ne orën 20:45, Barometri, do të sjellë rezultatet e sondazhit, duke hulumtuar çështjet më të rëndësishme për ta dhe duke i analizuar ato me ekspertët më të mirë në vend në moderimin e Neritan Sejaminit.

Barometri

Vjosa Osmani politikania e Kosovës më popullore në Shqipëri

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani është politikania kosovare më e pëlqyer në Shqipëri: Mbi 81 për qind e qytetarëve kanë mendimin më pozitiv për...

“Elitat s’kanë projekt për bashkimin e Shqipërisë me Kosovën”, thotë analisti

Ismail Tasholli, analist, thotë se kushtetuta e Kosovës gati e bën të pamundur bashkimin me Shqipërinë. Pavarësisht se shumica e qytetarëve në të dy vendet...

Agon Maliqi: A janë shqiptarët gati të sakrifikojnë për bashkimin Shqipëri-Kosovë?

Shqiptarët në Shqipëri dhe Kosovë e shohin se jemi në komb, por kur vjen fjala te një bashkim i supozuar mes dy shteteve, atëherë...

Barometri: 80% e shqiptarëve pro bashkimit Shqipëri-Kosovë

Katër në pesë shqiptarë të Shqipërisë (79,2%) do të votonin pro bashkimit në një shtet të vetëm të Shqipërisë dhe Kosovës, nëse do të...

Arta Dade: Politika në Shqipëri dhe Kosovë duhet t’i përgjigjet aspiratave të qytetarëve

Arta Dade, ish-ministre e Jashtme e Shqipërisë thotë se qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës duhet t’u përgjigjen aspiratave që kanë qytetarët e dy vendeve. Znj....

Barometri: Shqiptarët masivisht pro krijimit të një hapësire pa kufij mes Kosovës e Shqipërisë

Shqiptarët mbështesin në masë krijimin e një hapësire pa kufij ekonomikë e shtetërorë me Kosovën tregon sondazhi i Barometër në Euronews Albania. Tre në katër...

Shqiptarët zgjedhin BE-në përpara Amerikës

Në rastin e një konflikti mes SHBA-së dhe BE-së, që nuk ka lidhje me Shqipërinë, shumica e shqiptarëve do të rreshtoheshin në krah të...

Bashkimi Europian mbetet aspirata kryesore e shqiptarëve, tregon Barometri

Anëtarësimi në Bashkimin Europian mbetet aspiratë kryesore e qytetarëve shqiptarë. Pothuajse 3/4 e shqiptarëve (72%) e shqiptarëve besojnë se kjo është e ardhmja e vetme...

Feja nuk është faktor në rrugën e Shqipërisë drejt BE-së

Qytetarët shqiptarë mendojnë se myslimanizmi nuk është pengesë për anëtarësinë e Shqipërisë në Bashkimin Europian. Thuajse katër në pesë shqiptarë (77%) besojnë se Bashkimi Europian...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER