Destinacion

Destinacion është një emision i përjavshëm, i cili do të udhëtojë në mbarë Shqipërinë për të eksploruar atraksionet shqiptare e për t'i trajtuar ato në aspektin historik, gjeografik, kulturor e kulinar nga Rezarta Delisula. Çdo të enjte në orën 18:30

Destinacion

Destinacion

Destinacion eksploron Brarin, fshatin e Tiranës së hershme me shumë vlera dhe pak investime

Destinacion eksploron Brarin, fshatin e Tiranës së hershme me shumë vlera dhe pak investime

30/07/2020

Destinacion

Destinacion zbulon Malësinë e Madhe dhe kompleksin gjigand të prodhimit të vezës “Beata”

Destinacion zbulon Malësinë e Madhe dhe kompleksin gjigand të prodhimit të vezës “Beata”

23/07/2020

Destinacion

Destinacion: “Grand Europa” pushime luksi në Velipojë

Destinacion: “Grand Europa” pushime luksi në Velipojë

18/07/2020

Destinacion

Destinacion udhëton drejt Pukës, a është ky qyteti më i pastër në Shqipëri?

Destinacion udhëton drejt Pukës, a është ky qyteti më i pastër në Shqipëri?

09/07/2020

Destinacion

Berati, si të kalosh një fundjavë mes historish të panjohura...

Berati, si të kalosh një fundjavë mes historish të panjohura...

02/07/2020

Destinacion

Liqeni i Fjollës, tre destinacione në një udhëtim

Liqeni i Fjollës, tre destinacione në një udhëtim

25/06/2020

Destinacion

Në Tujan mes ullinjve më të vjetër në Evropë dhe kanionit fantastik | Destinacion

Në Tujan mes ullinjve më të vjetër në Evropë dhe kanionit fantastik | Destinacion

18/06/2020

Destinacion

“Destinacioni Pëllumbas”: Eksplorojmë të fshehtat e fshatit vetëm 20 minuta larg Tiranës

“Destinacioni Pëllumbas”: Eksplorojmë të fshehtat e fshatit vetëm 20 minuta larg Tiranës

11/06/2020

Destinacion

Rezarta Delisula: “Destinacion” do të ofrojë këshilla, duke nisur nga turizmi familjar

Rezarta Delisula: “Destinacion” do të ofrojë këshilla, duke nisur nga turizmi familjar

10/06/2020

Destinacion

“Destinacion”, le të zbulojmë së bashku vende dhe mundësi

“Destinacion”, le të zbulojmë së bashku vende dhe mundësi

09/06/2020

Execution time: 0.011777877807617
Page section:menu