Destinacion

Destinacion është një emision i përjavshëm, i cili udhëton në mbarë Shqipërinë për të eksploruar atraksionet shqiptare e për t’i trajtuar ato në aspektin historik, gjeografik, kulturor e kulinar nga Rezarta Delisula. Çdo të enjte në orën 18:00.

Destinacion

Destinacion udhëton në Leskovik, qytezën e vogël me një natyrë të mrekullueshme

"Destinacion" shkon në Leskovik, qytezën e vogël plot njerëz të urtë, punëtorë e bujar. Në këtë qytet mund të shijoni natyrën e mrekullueshme dhe...

“Destinacion” eksploron bukuritë e Dibrës

“Destinacion” udhëton në Peshkopi, tokën e Kastriotëve, por edhe ju njeh me vende turistike në zonën e Dibrës. Ndalesën e parë e bën në urën...

‘‘Destinacion‘‘ viziton Bërzeshtën e poetëve, Vilson Blloshmi e Genc Leka

‘‘Destinacion” viziton Bërzeshtën e poetëve Vilson Blloshmi e Genc Leka, fshatin ku gjendet rrapi shekullor monument natyre, por dhe 7 Çezmat e Moisi Golemit...

“Destinacion“ eksploron bukuritë natyrore përgjatë lumit të Vlorës

Në këtë “Destinacioni“ ju njohim me bukuritë natyrore të fshehura mes fushash e malesh dhe monumentet e kulturës përgjatë Lumit të Vlorës. Ndalesën e parë...

“Destinacion” eksploron tre ujëvarat e Kakunjës

“Destinacion” në Euronews Albania viziton tre ujëvarat e Kakunjës, të cilat janë një dhuratës e natyrës, të strukturuara në mes të tre qyteteve Tiranës,...

“Destinacion” udhëton në Shishtavec e Novosej për të festuar me banorët e zonës Shën Gjergjin

Në këtë “Destinacion” do iu tregojmë për Shishtavecin, që popullohet nga Goranët dhe Novosejën e shqiptarëve, dy vendet që kanë bërë krushqi jetë e...

“Destinacion” udhëton në Antigone dhe Varosh, lagjen e dytë më të hershme të Gjirokastrës

“Destinacioni” ynë i sotëm është në jug të vendit, në Antigone, një qytet që u ngrit nga dashuria për një femër, dhe që u...

 Destinacion eksploron shpellën e Mbytjes në Funar

Në Destinacionin e sotëm në Euronews Albania ju prezantojmë më shpellën e Mbytjes. Ata që kanë shpirtin e aventurës apo i pëlqen ecja në...

Destinaconi eksploron Kuçovën e arit të zi dhe kishave të shekullit XI

Destinacioni ynë i sotëm është Kuçova nën të cilën gëlon ar i zi. Kuçova është një qytet që ka puse nafte pafund, ka edhe...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER