Element

Hulumtim, fakte dhe retrospektivë - përmes këtij trinomi, në emisionin Element, do të zbërthejmë çdo javë ngjarjet më të rëndësishme në vend. Marrim pikëpamje nga analistë, studiues, protagonistë dhe analizojmë në detaje politikën, ekonominë dhe çështjet sociale në Shqipëri. Emisioni Element, vjen si një propozim i përjavshëm nën autorësinë e gazetarit Sokol Shameti. Çdo të shtunë në orën 20:40.

Execution time: 0.019651889801025
Page section:menu