Euro Talks

Gazetari Franko Egro, krijon çdo të diel në orën 20:00 një tryezë debati europian, për të sjellë në vëmendje të publikut çështjet europiane me interes kombëtar e rajonal, politikat e jashtme dhe ato të integrimit të BE, nismat rajonale e të tjera.

Euro Talks

Politika e re amerikane ndaj Kosovës e Ballkanit në optikën e analistëve

Jeffrey Hovenier u emëruar ambasador i ri i SHBA në Prishtinë ndërsa Christopher Hill do të jetë përfaqësuesi më i lartë diplomatik i Amerikës...

Përplasjet mes Greqisë dhe Turqisë, analistët diskutojnë marrëveshjen ushtarake Francë-Greqi

Franca dhe Greqia kanë nënshkruar një marrëveshje ushtarake, sipas së cilës Franca do të duhet të ndërhyjë në rast të një sulmi mbi Greqinë. Kjo...

Gjeopolitika e Ballkanit drejt integrimit në BE, analistët diskutojnë problematikat që hasin vendet e rajonit

Problematikat me të cilat përballen vendet e Ballkanit Perëndimor për t’u anëtarësuar në BE ka qenë tema e trajtuar në emisionin ‘EuroTalks’ këtë të...

Zgjedhjet në Gjermani, analistët diskutojnë për politikat e Berlinit pas Merkel

Gjermania do të mbajë më 26 shtator zgjedhjet parlamentare dhe sondazhet tregojnë se kancelari i ardhshëm pas Angela Merkel mund të jetë Olaf Scholz...

EuroTalks emisioni i politikës europiane në Euronews Albania

Gazetari Franko Egro, krijon çdo të diel një tryezë debati europian, për të sjellë në vëmendje të publikut çështjet europiane me interes kombëtar e...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER