Fast Check

Fast Check

Çfarë duhet të bëjmë për parandalimin e hernies diskale?

Fizioterapistja Andrina Braho tregoi në Euronews Albania më shumë rreth hernies diskale. Bëhet fjalë për një problematikë shumë të përhapur në popullatë, tregoi ajo në...

Si të kuptojmë kur kemi probleme me tiroiden sipas mjekes

Gjëndra e tiroides peshon vetëm 20 gramë, por ajo luan një rol shumë të rëndësishëm për trupin pasi ndikon në sistemin nervor dhe kardiovaskular. Simptomat...

Neurokirurgu tregon simptomat kryesore të hernies

Fast Check këtë episod solli në vëmendje hernien e qafës, çfarë e shkakton dhe çfarë duhet të bëjmë për ta parandaluar. Neurokirurgu Baris Saygili tregoi...

Neurokirurgu tregon simptomat kryesore të stenozës spinale

Fast Check mori pjesë në një operacion për stenozat spinale. Kamerat e Euronews Albania ndoqën nga afër gjithë procesin. Neurokirurgu Baris Saygili tregoi se stenoza...

A është e rrezikshme ngritja e peshave në palestër? Përgjigjet mjeku

Proteza e gjurit ose artroplastika është një ndërhyrje që realizohet për të zëvendësuar pjesën e dëmtuar të gjurit nëpërmjet një proteze e cila përbëhet...

Ortopedi tregon nga se shkaktohen dëmtimet e gjurit

Menisqet janë struktura të cilat janë në mes të artikulacionit të gjurit, shumë të rëndësishme për pjesën e gjurit nga ana funksionale. Menisqet mund të...

Në Shqipëri, pacientë me simptoma të COVID pas 3 muajsh, thotë mjeku

Mjeku pneumolog Arben Tanka tha për emisionin “Fast Check” në “Euronews Albania”, se në Shqipëri ka raste të pacientëve që kanë simptoma të covidit...