ilva now 1

Ilva Tare ju fton në një emision të përditshëm me lajme të thelluara, debat dhe intervista me standardin europian të Euronews Albania.

MË SHUMË NGA ILVA NOW

Ilva Now

Rrjedhja e dosjeve të Speciales, avokati: Mund të kenë gisht shërbimet e huaja

Rrjedhja e dosjeve të Speciales, avokati: Mund të kenë gisht shërbimet e huaja

24/09/2020

Ilva Now

Dosjet e Speciales, juristët tregojnë se çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të publikojnë mediat në Kosovë dhe rajon

Dosjet e Speciales, juristët tregojnë se çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të publikojnë mediat në Kosovë dhe rajon

24/09/2020

Ilva Now

Paketa anti-shpifje, deputetja Ferhati: Tërheqja s’është opsion, do të bëhet sipas rekomandimeve

Paketa anti-shpifje, deputetja Ferhati: Tërheqja s’është opsion, do të bëhet sipas rekomandimeve

24/09/2020

Ilva Now

Deputetja e PS-së Klotilda Ferhati: Amendamentet e Kodit Zgjedhor i dikton ndryshimi i Kushtetutës

Deputetja e PS-së Klotilda Ferhati: Amendamentet e Kodit Zgjedhor i dikton ndryshimi i Kushtetutës

24/09/2020

Ilva Now

Deputetja Klotilda Ferhati: Listat dhe koalicionet nuk kanë qenë pjesë e “5 qershorit”

Deputetja Klotilda Ferhati: Listat dhe koalicionet nuk kanë qenë pjesë e “5 qershorit”

24/09/2020

Ilva Now

Liperi dhe Zaloshnja: Ndalimi i informalitetit tërësisht në dorë të vullnetit të qeverisë

Liperi dhe Zaloshnja: Ndalimi i informalitetit tërësisht në dorë të vullnetit të qeverisë

24/09/2020

Ilva Now

Liperi dhe Zaloshnja: Fluksi i parave informale mban të larta çmimet e ndërtimeve

Liperi dhe Zaloshnja: Fluksi i parave informale mban të larta çmimet e ndërtimeve

24/09/2020

Ilva Now

Çmimet e kripura të apartamenteve, Ornela Liperi: Sektori i ndërtimit ka informalitet të lartë

Çmimet e kripura të apartamenteve, Ornela Liperi: Sektori i ndërtimit ka informalitet të lartë

24/09/2020

Ilva Now

Sa është vlera e ndërtimeve të reja në Tiranë, kush i blen ato dhe përse janë kaq të shtrenjta?

Sa është vlera e ndërtimeve të reja në Tiranë, kush i blen ato dhe përse janë kaq të shtrenjta?

24/09/2020

Ilva Now

Jorida Tabaku: Rama nuk e mbulon dot krizën e ekonomisë as me 10 ministra financash

Jorida Tabaku: Rama nuk e mbulon dot krizën e ekonomisë as me 10 ministra financash

23/09/2020

Execution time: 0.013427019119263
Page section:menu