Kubi logo

Kubi është një skuadër gazetarësh, specialistë të rrjeteve sociale të cilët gjejnë, verifikojnë dhe hulumtojnë ngjarjet më të rëndësishme në kohë reale. Misioni i tyre është që t'i japin kuptim të gjitha lajmeve dhe të shpjegojnë pse ato kanë rëndësi për ju.

MË SHUMË NGA KUBI

#Kubi

Kompania Regeneron: 'Një dozë me antitrupa është efektive në parandalimin e COVID-19'

Kompania Regeneron: 'Një dozë me antitrupa është efektive në parandalimin e COVID-19'

26/01/2021

#Kubi

Donald Trump i lë letër Joe Biden sipas traditës presidenciale

Donald Trump i lë letër Joe Biden sipas traditës presidenciale

20/01/2021

#Kubi

Drejtori i OBSH-së lëshon kritika të ashpra për shpërndarjen e vaksinave anticovid

Drejtori i OBSH-së lëshon kritika të ashpra për shpërndarjen e vaksinave anticovid

18/01/2021

#Kubi

Rama: Ambasada franceze gaboi, nuk kam sulmuar asnjë aleat

Rama: Ambasada franceze gaboi, nuk kam sulmuar asnjë aleat

17/01/2021

#Kubi

Bashkimi Evropian përballet me kritika mbi vaksinimin anticovid

Bashkimi Evropian përballet me kritika mbi vaksinimin anticovid

05/01/2021

#Kubi

Shefi ekzekutiv i AstraZeneca pretendon se vaksina siguron 100% mbrojtje kundër Covid-19

Shefi ekzekutiv i AstraZeneca pretendon se vaksina siguron 100% mbrojtje kundër Covid-19

28/12/2020

#Kubi

Sipas INSTAT të rinjtë shqiptarë përbëjnë numrin më të lartë të emigrantëve shqiptarë

Sipas INSTAT të rinjtë shqiptarë përbëjnë numrin më të lartë të emigrantëve shqiptarë

24/12/2020

#Kubi

Macron solidarizohet me forcat policore pas vdekjes së tre oficerëve

Macron solidarizohet me forcat policore pas vdekjes së tre oficerëve

23/12/2020

#Kubi

Shkencëtarja në Wuhan mirëpret hetimet për COVID, ekipi përballet me pengesa

Shkencëtarja në Wuhan mirëpret hetimet për COVID, ekipi përballet me pengesa

22/12/2020

#Kubi

Sipas INSTAT më shumë se 47 mijë shqiptarë janë larguar nga Shqipëria gjatë 2019-tës

Sipas INSTAT më shumë se 47 mijë shqiptarë janë larguar nga Shqipëria gjatë 2019-tës

21/12/2020

Execution time: 0.012194871902466
Page section:menu