logo me pak fjale

Përtej asaj që duket, shkaqet dhe interesat që vënë në lëvizje ekonominë dhe politikën, shpjeguar thjesht, ME PAK FJALË! Nga Neritan SEJAMINI në Euronews Albania nga e marta në të premte, ora 21:00

ME PAK FJALË

Me pak fjalë

Ish-studenti i Dhjetorit: Protesta ishte spontane për Shqipëri të lirë dhe demokratike

Ish-studenti i Dhjetorit: Protesta ishte spontane për Shqipëri të lirë dhe demokratike

08/12/2020

Me pak fjalë

Neki Dervishi, ish-student i Dhjetorit '90: Ëndrrat e dhjetorit janë ende të parealizuara

Neki Dervishi, ish-student i Dhjetorit '90: Ëndrrat e dhjetorit janë ende të parealizuara

08/12/2020

Me pak fjalë

Si ndikon ndryshimi i hartës së mandateve në rezultatin e zgjedhjeve

Si ndikon ndryshimi i hartës së mandateve në rezultatin e zgjedhjeve

03/12/2020

Me pak fjalë

Tirana me dy deputetë më shumë, Dibra me Gjirokastra humbin nga një

Tirana me dy deputetë më shumë, Dibra me Gjirokastra humbin nga një

03/12/2020

Me pak fjalë

Thirrja e biologut Çabej: Shteti të edukojë qytetarët për vaksinën

Thirrja e biologut Çabej: Shteti të edukojë qytetarët për vaksinën

02/12/2020

Me pak fjalë

Vaksina në Shqipëri, jo para fundit të janarit

Vaksina në Shqipëri, jo para fundit të janarit

02/12/2020

Me pak fjalë

Çfarë është skema COVAX dhe si e përfiton Shqipëria vaksinën

Çfarë është skema COVAX dhe si e përfiton Shqipëria vaksinën

02/12/2020

Me pak fjalë

Ilir Gëdeshi: Nga Shqipëria po emigrojnë më të arsimuarit dhe kualifikuarit

Ilir Gëdeshi: Nga Shqipëria po emigrojnë më të arsimuarit dhe kualifikuarit

01/12/2020

Me pak fjalë

18 mijë studentë shqiptarë nëpër botë, 94% nuk duan të kthehen në vend

18 mijë studentë shqiptarë nëpër botë, 94% nuk duan të kthehen në vend

01/12/2020

Me pak fjalë

Rreth 940 mijë shqiptarë të arsimuar duan të largohen nga vendi

Rreth 940 mijë shqiptarë të arsimuar duan të largohen nga vendi

01/12/2020

SHOCK

Shock

Largimet drejt PS, Baton Haxhiu: LSI-ja është në rënie të lirë. Bushati: Është parti klienteliste

Largimet drejt PS, Baton Haxhiu: LSI-ja është në rënie të lirë. Bushati: Është parti klienteliste

19/01/2021

Shock

Premtimet e Ramës për ekonominë, Bushati: U rrit pabarazia, Haxhiu: Ndodhën dy fatkeqësi të mëdha

Premtimet e Ramës për ekonominë, Bushati: U rrit pabarazia, Haxhiu: Ndodhën dy fatkeqësi të mëdha

19/01/2021

Shock

Vilat e Bashës? Bushati: I humburi është opozitari i luksit. Haxhiu: Ka pasur pagë jashtëzakonisht të madhe

Vilat e Bashës? Bushati: I humburi është opozitari i luksit. Haxhiu: Ka pasur pagë jashtëzakonisht të madhe

18/01/2021

Shock

Përhapja e Vetëvendosjes në Shqipëri, Bushati: Kërkon kohë, Haxhiu: Pritet të vijë ngaqë s’ka liderë përtej Ramës

Përhapja e Vetëvendosjes në Shqipëri, Bushati: Kërkon kohë, Haxhiu: Pritet të vijë ngaqë s’ka liderë përtej Ramës

18/01/2021

Shock

“Tradhtia” e BE-së për Shqipërinë mbi vaksinat, Bushati dhe Haxhiu pajtohen në një pikë

“Tradhtia” e BE-së për Shqipërinë mbi vaksinat, Bushati dhe Haxhiu pajtohen në një pikë

13/01/2021

Shock

Meta “përplas” ashpër Andi Bushatin me Baton Haxhiun në “Shock”

Meta “përplas” ashpër Andi Bushatin me Baton Haxhiun në “Shock”

13/01/2021

Shock

Opozita në zgjedhje l Bushati: Me një listë. Haxhiu: Humbin 3-4 deputetë

Opozita në zgjedhje l Bushati: Me një listë. Haxhiu: Humbin 3-4 deputetë

12/01/2021

Shock

Rama kundër Trump në 2016, Haxhiu: I jap të drejtë intelektualit Rama, por jo kryeministrit. Bushati: Hipokrizi!

Rama kundër Trump në 2016, Haxhiu: I jap të drejtë intelektualit Rama, por jo kryeministrit. Bushati: Hipokrizi!

12/01/2021

Shock

Vaksinimi, Bushati ngre pikëpyetje, Haxhiu: Shqipëria u mashtrua

Vaksinimi, Bushati ngre pikëpyetje, Haxhiu: Shqipëria u mashtrua

11/01/2021

Shock

Roli i Ramës në tensionet Greqi-Turqi, Haxhiu: Me kryeministrin duhet të mburret çdo shqiptar. Bushati: S’do të thotë asgjë

Roli i Ramës në tensionet Greqi-Turqi, Haxhiu: Me kryeministrin duhet të mburret çdo shqiptar. Bushati: S’do të thotë asgjë

11/01/2021

Execution time: 0.011621952056885
Page section:menu