Me pak fjalë

Përtej asaj që duket, shkaqet dhe interesat që vënë në lëvizje ekonominë dhe politikën, shpjeguar thjesht, ME PAK FJALË! Nga Neritan SEJAMINI në Euronews Albania nga e marta në të mërkurë, ora 22:00.

Me pak fjalë

Elementët teknologjikë që do të përdoren në zgjedhjet e 25 prillit

Në disa elementë të procesit zgjedhor më 25 prill do të përdoret teknologjia, e cila synon të shtojë sigurinë. Në emisionin “Me Pak Fjalë” u...

Kostot në arbitrazh, Çela: Problem Avokatura e Shtetit dhe pandëshkueshmëria

Burimet njerëzore në avokaturën e shtetit dhe mosndëshkimi i personave përgjegjës janë sipas gazetares së OCCRP, Lindita Çela, dy nga problemet kryesore të shteti...

Hetimi i Becchettit në Shqipëri, Lindita Çela: Prokurori u la vetëm nga institucionet shqiptare

"Humbja e gjyqit në gjykatën e arbitrazhit ndaj Francesco Becchettit është një rast “që tregon paaftësinnë, nivelin e korrupsionit në shtetin tonë, vullnetin për...

Punëtorët e pakualifikuar nga jashtë, ndikimi i tyre në ekonominë shqiptare

Marrja e punëtorëve të pakualifikuar nga jashtë, të paktën në rastin e fasonerisë, i heq Shqipërisë edhe atë avantazh që kishte në këtë industri,...

Altin Hoti: Zhvillimin ekonomik s’mund të shihet me zëvendësimin e punonjësve

Zgjidhja afatgjatë për zhvillimin ekonomik nuk mund të shihet me zëvendësimin e punonjësve me krah të lirë pune. Kështu u shpreh në emisionin “Me Pak...

Gjergji Vurmo: Grupet që kanë korruptuar sistemin do përpiqen të legjitimojnë kapjen e shtetit

Grupet që kanë korruptuar sistemin do të përpiqen të legjitimojnë kapjen e shtetit, deklaroi studiuesi Gjergji Vurmo në emisionin “Me Pak Fjalë”. Raporti i fundit...

Kapja e shtetit në Shqipëri, të mirat publike zëvendësohen nga të mira private

Raporti i fundit i publikuar nga Departamenti amerikan i Shtetit (DASH) ngre shqetësime të thella për gjendjen e korrupsionit në Shqipëri ndërsa ai i...

Si po ç’regjistrohen shqiptarët në luginën e Preshevës nga Serbia

Shqiptarët e Serbisë janë nën trysninë serbe për t’u larguar nga trojet e tyre. Emisioni “Me Pak Fjalë” trajtoi gjendjen e shqiptarëve që jetojnë...

Ferhati: Shpopullimi i shqiptarëve në luginën e Preshevës nisi kur flitej për shkëmbime territoresh

Pasivizimi i shqiptarëve në luginën e Preshevës nisi të aplikohej në shkallë alarmante kur nisi të flitet për shkëmbime të territoreve, ndërsa Tirana dhe...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER