Mirëmëngjes

Një mëngjes vibrant, me dozën e nevojshme të informacionit dhe argëtimit, për t’a nisur ditën mbarë, me energjinë dhe optimizmin e duhur me Loneta Progni dhe Renaldo Salianji. Nga e hëna në të premte ora 07:00-09:00

Mirëmëngjes

Temperatura deri në 41 gradë, parashikimi i motit për javën

Temperaturat në vendin tonë pritet të shkojnë deri në 41 gradë gjatë javës. Meteorologu i Meteoalb, Hakil Osmani tha në emisionin ‘Mirëmëngjes’ në Euronews Albania...

Çdo vit e më shumë po humbet interesi i nxënësit ndaj mësimit, thotë mësuesja

Çdo vit e më shumë po humbet interesi i nxënësit ndaj mësimit. Kështu u shpreh mësuesja Luiza Myrtaj Nezha në emisionin "Mirëmëngjes" në "Euronews...

Aktivisti: Komuniteti Egjiptian në Shqipëri ka problematika, shkak diskriminimi

Sot është Dita Kombëtare e Minoritetit Egjiptian në Shqipëri. Aktivisti për të Drejtat e Njeriut, Ervis Çota tha për emisionin "Mirëmëngjes" në "Euronews Albania"...

Kinemaja më e vjetër aktive në Kosovë bëhet gati për restaurim

Kinemaja më e vjetër aktive në Kosovë, Kino Lumbardhi sivjet mbush 70 vite. Pas tentativave për rrënim dhe privatizim, ajo u shpëtua me angazhimin e...

Si mund t’i drejtohemi Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Diskriminimi është një fenomen që mbetet një problematikë në vendin tonë, e theksuar më së shumti te të rinjtë. Komisioneri për Mbrojtjen e Diskriminimit, Robert...

Banka Botërore kritika qeverisë për PPP-të

Banka Botërore dhe Korporata Financiare Ndërkombëtare (IFC) në një studim të fundit mbi potencialet e pashfrytëzuara të ekonomisë shqiptare, nxorrën në pah se PPP...

Ambasadori austriak: Barazia gjinore mbetet një sfidë për Shqipërinë dhe BE-në

Agjencia Austriake për Zhvillim dhe Fondi i Kombeve të Bashkuara për Popullsinë në Shqipëri, (UNFPA Albania) kanë realizuar studimin kombëtar "Zbatimi i politikave të...

Diskriminimi është i madh për të gjetur një vend pune, thotë studenti

Diskiminimi në vendet e punës vijon të jetë një problematikë në Shqipëri, sidomos për studentët të cilët sapo përfundojnë universitetin. Studenti, Endri Beha tha për...

Në Shqipëri po theksohet diskriminimi ekonomik, sipas aktivistes

Aktivistja Sevim Arbana thotë se në Shqipëri vijon të ketë diskriminim gjinor. Për emisionin "Mirëmëngjes" në "Euronews Albania", Arbana u shpreh se përveç diskrinimit gjonor,...