Përse

Përse

Përse | “Nudo kundër përdhunuesve”, aktivistet analizojnë mënyrën e rebelimit kundër dhunës seksuale

Emisioni “Përse” në Euronews Albania sjell një vëzhgim mbi protestat kundër dhunës seksuale dhe sloganin e gjuhën e përdorur në to. Gazetari Mentor Kikia zhvilloi...

Zgjedhjet dhe demokracia- Përse jemi 100 vjet pas?

Kontestimi i zgjedhjeve nga partitë që humbin zgjedhjet nuk është diçka e re në historinë e Shqipërisë. Gazetari Mentor Kikia, në emisionin “Përse” në Euronews...

Gazetari Mentor Kikia vjen në ekranin e Euronews Albania me emisionin “Përse”

Programi më i ri në Euronews Albania, “Përse”, në episodin e parë kalon në skaner pasojat e ndotjes që ka lënë Kombinati Metalurgjik në...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER