Unpublished

Çështje të aktualitetit, drejtësisë, dosjet e krimit, hetime dhe tema të lëna jashtë vëmendjes, vijnë çdo javë për publikun shqipfolës në “UNPUBLISHED” me autore Erida Gjermeni (Shani). Çdo të enjte në orën 20:00.

Unpublished

Unpublished

Altin Hazizaj: Pedofilët po marrin diploma mësuesie dhe abuzojnë seksualisht me nxënësit

Altin Hazizaj: Pedofilët po marrin diploma mësuesie dhe abuzojnë seksualisht me nxënësit

21/01/2021

Unpublished

Alarmi në ''Unpublished'': Fëmijët po dhunohen seksualisht brenda mureve të shtëpisë dhe nënat po fshehin abuzimin

Alarmi në ''Unpublished'': Fëmijët po dhunohen seksualisht brenda mureve të shtëpisë dhe nënat po fshehin abuzimin

21/01/2021

Unpublished

Rriten abuzimet seksuale me të miturit, rrëfimi për ''Unpublished'' i nënës së një 15-vjeçareje

Rriten abuzimet seksuale me të miturit, rrëfimi për ''Unpublished'' i nënës së një 15-vjeçareje

21/01/2021

Unpublished

Specialisti i bankës: Si i kanë vjedhur hacker-at të ardhurat e klientëve nëpërmjet kartave të kreditit

Specialisti i bankës: Si i kanë vjedhur hacker-at të ardhurat e klientëve nëpërmjet kartave të kreditit

14/01/2021

Unpublished

Krimet më të shpeshta kibernetike në Shqipëri për vitin 2020

Krimet më të shpeshta kibernetike në Shqipëri për vitin 2020

14/01/2021

Unpublished

Rrëfimi i hackersa-ve shqiptarë në “Unpublished”: Si i thyejmë sistemet e sigurisë online

Rrëfimi i hackersa-ve shqiptarë në “Unpublished”: Si i thyejmë sistemet e sigurisë online

14/01/2021

Unpublished

Hije dyshimi për skema korruptive në Vetting mbi shkarkimet dhe konfirmimet në detyrë

Hije dyshimi për skema korruptive në Vetting mbi shkarkimet dhe konfirmimet në detyrë

07/01/2021

Unpublished

“SPAK të hetojë gjyqtarët apo prokurorët me pasuri miliona euro”

“SPAK të hetojë gjyqtarët apo prokurorët me pasuri miliona euro”

07/01/2021

Unpublished

Të shkarkuarit e vettingut, Sevdari, Nikëhasani dhe Metalla rrëfejnë abuzimet

Të shkarkuarit e vettingut, Sevdari, Nikëhasani dhe Metalla rrëfejnë abuzimet

07/01/2021

Unpublished

''Vajza me syze'' e OFL: Pamja ime nuk duhet të zbehë vlerën e operacionit “Forca e Ligjit”

''Vajza me syze'' e OFL: Pamja ime nuk duhet të zbehë vlerën e operacionit “Forca e Ligjit”

23/12/2020

Execution time: 0.010188817977905
Page section:menu