Unpublished

Çështje të aktualitetit, drejtësisë, dosjet e krimit, hetime dhe tema të lëna jashtë vëmendjes, vijnë çdo javë për publikun shqipfolës në “UNPUBLISHED” me autore Erida Gjermeni (Shani). Çdo të enjte në orën 20:00.

Unpublished

Unpublished | Tkurren qytetet e Shqipërisë, vetëm Tirana dhe Durrësi kanë popullsi në rritje

Në dekadat e fundit në Shqipëri po ndodh një fenomen shqetësues; braktisja e qyteteve dhe fshatrave. Në Tiranë aktualisht jeton 32.2% e të gjithë popullsisë...

Unpublished| Rrëfimi i një tregtari, si më grabitën biznesin

Sipas të dhënave të policisë vitet e fundit më të përhapura janë vjedhjet e dyqaneve, lokaleve dhe bareve. Unpublished ju sjell rrëfimin e pronarit...

Unpublished | Çdo ditë një grabitje biznesi. Në Shqipëri 12% e krimeve në total, janë vjedhje

Dokumentari Unpublished në Euronews Albania hedh dritë mbi grabitjet në rrugë, në banesa dhe në biznese duke ju sjellë profilin e grabitësve dhe mënyrat...

Ekspertët: Në ambientet e spitaleve qarkullojnë më shumë para të falsifikuara

Dokumentari Unpublished investigon si funksionon tregu i falsifikimi të parave në vendin tonë. Vendet të cilat hidhen në treg paratë false sipas ekspertëve, janë...

Si të dallojmë paratë e falsifikuara, mësoni detajet që duhet të kontrolloni

Kontakti i njerëzve me paranë është i përditshëm, po aq i madh është dhe rreziku që të kenë në dorë kartëmonedha të falsifikuara. Dokumentari...

Ekspertët: Fryma e partive politike gjatë fushatës zgjedhore, nxit militantët të kryejnë incidente

Dokumentari Unpublished në Euronews Albania hedh dritë mbi historikun e incidenteve zgjedhore, por mbi të gjitha për arsyet që edhe pas 3 dekadave, procesi...

Vrasja në Elbasan, Albert Dervishaj: Nuk ka policë të përfshirë me grupet kriminale

Incidentet zgjedhore janë fenomeni tipik që shoqëron proceset zgjedhore në Shqipëri. Dokumentari Unublished në Euronews Albania, analizon ngjarjet e rënda të zgjedhjeve përgjatë 3...

Unpublished| Ekspertët: Kultivimi i kanabisit në Shqipëri ka implikuar edhe politikën

Dokumentari Unpublished në Euronews Albania investigon se si me kalimin e viteve Shqipëria është kthyer në një nga shtetet kryesore si furnitore e bimës...

Unpublished/ Brenda shtëpive ku kultivohet hashashi si në Londër

Dokumentari Unpublished në Euronews Albania investigon kultivimin e bimës së hashashit në ambiente të mbyllura si shtëpi apo magazina të vjetra. Kultivimi i hashashit...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER