Target

Qëllimi i Target është i drejtpërdrejtë dhe i palëkundur: t’i shkojmë deri në gjenezë ç’ka është me rëndësi në fushën e biznesit. Kur bëhet fjalë për analiza ekonomike, Euronews është gjithmonë në Target.

Target

Qytetet e zgjuara

Sipas Kombeve të Bashkuara, deri në vitin 2050 rreth 70% e popullsisë së botës do të jetojë në zona urbane. Qytetet do të duhet...

Blockchain, teknologjia e re

Nga fillimet e tij të errëta, si një mënyrë për të regjistruar transaksione për monedhat digjitale si “bitcoin”, “blockchain” tani po revolucionarizon çdo aspekt...

Dubai, qyteti aplikacioneve

“WhatsApp”, “Facebook” dhe “Messenger” janë tre aplikacionet më të shkarkuara në të gjithë botën. Por tregu ka në dispozicion shumë më shumë. Qeveria e...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER