“Udhëtarët” vrojtojnë flamingot dhe shpendët e peizazhit Vjosë-Nartë

Bukuritë natyrore, laguna, pylli i paprekur, plazhi në të cilin nuk gjendet asnjë ndërtim dhe kultura e ruajtur ndër vite janë ato që kanë...

“Udhëtarët” vrojtojnë flamingot dhe shpendët e peizazhit Vjosë-Nartë

Bukuritë natyrore, laguna, pylli i paprekur, plazhi në të cilin nuk gjendet asnjë ndërtim dhe kultura e ruajtur ndër vite janë ato që kanë...

“Udhëtarët” përshkojnë Shtegun e Cezarit dhe vizitojnë kishën e Marmiroit

Gjelbërimin, qetësinë, lartësinë malore, ajrin e freskët dhe kultura janë disa nga veçoritë që të ofron Llogaraja dhe Orikumi. Pikërisht këto vend zgjodhën të...

“Udhëtarët” vizitojnë Finiqin antik dhe Syrin e Kaltër

Qyteti i lashtë i Finiqit përbën një vlerë të madhe historike dhe arkeologjike në vend. Pikërisht Finiqi ishte ndalesa e radhës e “Udhëtarëve” Loneta...

“Udhëtarët” vizitojnë Sarandën dhe ishullin e fundit të Shqipërisë

Saranda, një qytet i pasur në vlera të rralla të trashëgimisë kulturore e arkeologjike, gërshetuar me bukuritë e natyrës dhe të detit, është vendi...

“Udhëtarët” në Vunoin e historisë dhe Porto Palermon e artit

Bregdeti jon, veç brigjeve të bukura fsheh edhe elementë të tjerë tërheqës, fshatra piktoreskë, natyrë të pasur, rrënoja historike por edhe aktivitete artistike. Një...

“Udhëtarët” eksplorojnë historinë dhe bukuritë e Borshit

I rrethuar nga ullishtat që pozicionohen natyrshëm me blunë e paqtë të detit, Borshi është një vend që të nxit ta vizitosh jo vetëm...

ARTIKUJT PARAARDHES

“Udhëtarët” vrojtojnë flamingot dhe shpendët e peizazhit Vjosë-Nartë

Bukuritë natyrore, laguna, pylli i paprekur, plazhi në të cilin nuk gjendet asnjë ndërtim dhe kultura e ruajtur ndër vite janë ato që kanë...

“Udhëtarët” përshkojnë Shtegun e Cezarit dhe vizitojnë kishën e Marmiroit

Gjelbërimin, qetësinë, lartësinë malore, ajrin e freskët dhe kultura janë disa nga veçoritë që të ofron Llogaraja dhe Orikumi. Pikërisht këto vend zgjodhën të...

“Udhëtarët” vizitojnë Finiqin antik dhe Syrin e Kaltër

Qyteti i lashtë i Finiqit përbën një vlerë të madhe historike dhe arkeologjike në vend. Pikërisht Finiqi ishte ndalesa e radhës e “Udhëtarëve” Loneta...

“Udhëtarët” vizitojnë Sarandën dhe ishullin e fundit të Shqipërisë

Saranda, një qytet i pasur në vlera të rralla të trashëgimisë kulturore e arkeologjike, gërshetuar me bukuritë e natyrës dhe të detit, është vendi...

“Udhëtarët” në Vunoin e historisë dhe Porto Palermon e artit

Bregdeti jon, veç brigjeve të bukura fsheh edhe elementë të tjerë tërheqës, fshatra piktoreskë, natyrë të pasur, rrënoja historike por edhe aktivitete artistike. Një...

“Udhëtarët” eksplorojnë historinë dhe bukuritë e Borshit

I rrethuar nga ullishtat që pozicionohen natyrshëm me blunë e paqtë të detit, Borshi është një vend që të nxit ta vizitosh jo vetëm...

“Udhëtarët” shijojnë historinë dhe plazhet e Himarës

Me kalanë e Porto Palermos dhe plazhet e bukura, Himara është një nga vendet më të vizituara nga turistët gjatë periudhës së verës në...

“Udhëtarët” eksplorojnë zonën e lumit të Vlorës

Pasi eksploruan historinë, kulturën dhe plazhet e Vlorës, “Udhëtarët” Loneta Progni dhe Renaldo Salianji sjellin në emisionin e radhës të veçantat nga rrethinat e...

“Udhëtarët” shijojnë detin dhe kulturën e Vlorës

Me historinë, kulturën dhe plazhet e shumtë, qyteti i Vlorës njihet dhe si “Qyteti i Flamurit”, pasi aty është shpallur pavarësia e Shqipërisë më...

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER