Unpublished

Çështje të aktualitetit, drejtësisë, dosjet e krimit, hetime dhe tema të lëna jashtë vëmendjes, vijnë çdo javë për publikun shqipfolës në “UNPUBLISHED” me autore Erida Gjermeni (Shani). Çdo të enjte në orën 20:00.

Unpublished

Unpublished | Mashtruesit shqiptarë; teknikat që përdorin për t’iu futur në kurth

Dokumentari Unpublished në Euronews Albania investigon mënyrat e mashtrimit të shqiptarëve dhe si veprojnë ata për të mbërritur tek viktima. Format e mashtrimit janë të...

Ekskluzive Unpublished|Rrëfehet transportuesi: Si i fus armët e paligjshme që porositen nga vrasësit në Shqipëri

Dokumentari Unpublished në Euronews Albania ka investiguar trafikun e armëve të paligjshme. Përmes rrëfimit ekskluziv të një transportuesi armësh të jashtëligjshme, do iu tregojmë...

Unpublished | Sherret për pasurinë; truket e burrave për të përjashtuar gratë nga pasuria pas divorceve

Ndarja e pasurisë bashkëshortore pas divorcit vazhdon të shkaktojë debate, që shkojnë në rastin më të mirë në dyert e gjykatave dhe në rastin...

Unpublished | “Ecejaket’’e shqiptarëve në shkallët e gjykatave, deri në 10 milionë lekë kostoja e një gjyqi

Zvarritja e proceseve gjyqësore prej 20 vitesh shkakton kosto që shkojnë mbi 10 milionw lekw të shpenzuara për të marrë një vendim në favor...

Unpublished |36 mijë dosje presin të mbartura në gjykata. Një pjesë e gjyqeve të pronave kanë 20 vjet që presin për vendimin

Sistemi shqiptar i drejtësisë ka vite që vuan nga një sërë problemesh, që nga korrupsioni e deri në zvarritjet e gjyqeve ndër vite. Tek...

36 mijë dosje në sirtarët e gjykatave, gjyqet e pronave 20 vjet që presin për vendimin

Sistemi shqiptar i drejtësisë ka vite që vuan nga një sërë problemesh, që nga korrupsioni e deri në zvarritjet e gjyqeve ndër vite. Tek...

Ecejaket e shqiptarëve në shkallët e gjykatave, deri në 10 milionë lekë kostoja e një gjyqi

Zvarritja e proceseve gjyqësore prej 20 vitesh shkakton kosto që shkojnë mbi 10 milionë lekë të shpenzuara për të marrë një vendim në favor...

Vrasje mafioze për 2 mijë euro, lidhjet e krimit me biznesin dhe politikën

Dokumentari Unpublished në Euronews Albania hulumton mbi vrasjet mafioze që po tronditin vendin, vështirësinë e institucioneve për t’i parandaluar apo më pas zbuluar ato,...

Adoleshenti për Unpublished: Si u bëra pjesë e botës së krimit

Krimet e kryera nga të miturit në Shqipëri kanë shënuar një rritje të ndjeshme përgjatë vitit 2020, rreth 65% më shumë se në 2019....

Regjistrohu për të marrë NEWSLETTER