TË TJERA

Kosovë

Hoti e Lajçak bisedojnë në distancë për gjendjen e dialogut Kosovë-Serbi

Kosovë

Ministria e Jashtme e Izraelit: Me Kosovën ''kanë lëvizur gjërat''

MË SHUMË NGA RAJONI

Kosovë

Hoti e Lajçak bisedojnë në distancë për gjendjen e dialogut Kosovë-Serbi

Hoti e Lajçak bisedojnë në distancë për gjendjen e dialogut Kosovë-Serbi

01/10/2020

Kosovë

Ministria e Jashtme e Izraelit: Me Kosovën ''kanë lëvizur gjërat''

Ministria e Jashtme e Izraelit: Me Kosovën ''kanë lëvizur gjërat''

01/10/2020

Kosovë

Nis komunikimi zyrtar Kosovë-Izrael

Nis komunikimi zyrtar Kosovë-Izrael

01/10/2020

Maqedoni e Veriut

Nis procesi mësimor në RMV, pas 7 muajsh rifillon shkolla për nxënësit deri në klasën e 3-të

Nis procesi mësimor në RMV, pas 7 muajsh rifillon shkolla për nxënësit deri në klasën e 3-të

01/10/2020

Kosovë

Bashkëpunimi mes Kosovës dhe Shqipërisë, në nivel të Abetares së përbashkët

Bashkëpunimi mes Kosovës dhe Shqipërisë, në nivel të Abetares së përbashkët

01/10/2020

Kosovë

Dy të vdekur dhe 123 të shëruar nga Covid-19 në Kosovë

Dy të vdekur dhe 123 të shëruar nga Covid-19 në Kosovë

01/10/2020

Maqedoni e Veriut

Shëndetësia në RMV, nënkryetari i Sindikatës së Shëndetësisë: Bonuset i marrin vetëm mjekët e vijës së parë

Shëndetësia në RMV, nënkryetari i Sindikatës së Shëndetësisë: Bonuset i marrin vetëm mjekët e vijës së parë

01/10/2020

Kosovë

Veteranet e UÇK-së dënojnë me ashpërsi arrestimet nga Gjykata Speciale

Veteranet e UÇK-së dënojnë me ashpërsi arrestimet nga Gjykata Speciale

01/10/2020

Kosovë

Avokati dhe sekretari i OVL-UÇK-së thirren në Policinë e EULEX-it

Avokati dhe sekretari i OVL-UÇK-së thirren në Policinë e EULEX-it

01/10/2020

Kosovë

Kreu i OVL-UÇK-së Hysni Gucati përballet sot me “Specialen”

Kreu i OVL-UÇK-së Hysni Gucati përballet sot me “Specialen”

01/10/2020

Execution time: 0.014414072036743
Page section:menu