Space

"Aeolus" nuk është vetëm

Përditësimi i fundit: 24/04/2020 - 14:57
Text size Aa Aa

Këtu, nga brigjet më veriore të Norvegjisë, në Qendrën Hapësinore "Andoja". Po punohet me një satelit të ri, të quajtur "Aeolus". Ai po mat për të parën herën erërat anembanë planetit tonë. Por tani po punohet për kalibrimin dhe njehsimin e tërë matjeve që merren nga orbita.