Space

Është errësirë e plotë, dhe jeta atje poshtë nuk mbështetet aspak tek drita.

Përditësimi i fundit: 24/04/2020 - 14:49
Text size Aa Aa

Në Qendrën e Astrobiologjisë në Madrid shkencëtarët e kalojnë kohën duke kërkuar shenja jete nëpër Hëna dhe planetë të tjerë të sistemit tonë diellor. Ata e bëjnë këtë duke marrë kampione nga vendet më të jashtëzakonshme.