Space

Natyra është elastike, di si të përshtatet në një sistem zhvillimi, dhe në një hapësirë kohore që nuk është aspak hapësira kohore që kemi sot

Përditësimi i fundit: 24/04/2020 - 15:00
Text size Aa Aa

Këtu, nga Kamarg, në jug të Francës, një rajon i famshëm për peizazhet dhe kafshët e egra në të. Gjithashtu, është një rajon i kërcënuar seriozisht nga ndryshimet klimaterike, për shkak të rritjes së nivelit të detit. Shkencëtarët tani po përdorin satelitët, për të kuptuar më mirë çfarë po ndodh në vende të tilla, e ngado nëpër planetin tonë.