Space

Të eksperimentosh në hapësirë

Përditësimi i fundit: 24/04/2020 - 14:46
Text size Aa Aa

Kapsula "Kolumbus", në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor. Është përdorur nga astronautët gjatë 10 vjetëve të fundit, për të kryer eksperimente mbi veten, për të rritur bimë, e madje edhe për të krijuar metale të rinj.

"Kolumbus" u lëshua në hapësirë 10 vjet më parë. Laboratori i ri hapësinor i Evropës fluturoi në orbitë, dhe u fiksua me kujdes pas Stacionit Ndërkombëtar Hapësinor.

Sot, është një vend ku punohet shumë.