TË TJERA

Sport

Ulen pagat në Premier League, futbollistët do paguhen 30% për 12 muaj

Sport

Bayern Munich stërvitje online, Hansi Flick bind drejtuesit dhe rinovon deri në vitin 2023

MË SHUMË NGA SPORTI

Sport

Ulen pagat në Premier League, futbollistët do paguhen 30% për 12 muaj

Ulen pagat në Premier League, futbollistët do paguhen 30% për 12 muaj

05/04/2020

Sport

Bayern Munich stërvitje online, Hansi Flick bind drejtuesit dhe rinovon deri në vitin 2023

Bayern Munich stërvitje online, Hansi Flick bind drejtuesit dhe rinovon deri në vitin 2023

04/04/2020

Sport

Premier League në Kinë, propozohet ideja për të mbyllur kampionatin jashtë Anglisë

Premier League në Kinë, propozohet ideja për të mbyllur kampionatin jashtë Anglisë

04/04/2020

Sport

Sulmuesi i Juventusit Paulo Dybala rezulton pozitiv për herë të dytë ndaj COVID-19

Sulmuesi i Juventusit Paulo Dybala rezulton pozitiv për herë të dytë ndaj COVID-19

03/04/2020

Sport

Mbyllet kampionati në Belgjikë, Club Brugge shpallet kampion

Mbyllet kampionati në Belgjikë, Club Brugge shpallet kampion

03/04/2020

Sport

UEFA udhëzon federatat, kampionatet duhet të mbyllen deri në datën 3 gusht

UEFA udhëzon federatat, kampionatet duhet të mbyllen deri në datën 3 gusht

03/04/2020

Sport

UEFA ul kërkesën e llogarisë, klubet nuk janë të detyruara që të deklarojnë bilancet financiare

UEFA ul kërkesën e llogarisë, klubet nuk janë të detyruara që të deklarojnë bilancet financiare

02/04/2020

Sport

Presidenti i Bylisit, Besnik Kapllanaj: Shteti duhet të japë diçka për futbollin, kryeministri ka qenë vetë sportist

Presidenti i Bylisit, Besnik Kapllanaj: Shteti duhet të japë diçka për futbollin, kryeministri ka qenë vetë sportist

02/04/2020

Sport

Pagat e futbollistëve në Angli, mungon marrëveshja mes palëve për rishikimin e kontratave

Pagat e futbollistëve në Angli, mungon marrëveshja mes palëve për rishikimin e kontratave

02/04/2020

Sport

Asnjë financim për futbollin, Duka: Rama të shikojë nga komshinjtë, Kosova ka dhënë 5 milionë euro për futbollin

Asnjë financim për futbollin, Duka: Rama të shikojë nga komshinjtë, Kosova ka dhënë 5 milionë euro për futbollin

01/04/2020

Execution time: 0.018579959869385
Page section:menu