TË TJERA

Aktualitet

Ndryshimet në Kodin Penal, Koloreto Cukali: Shqetësuese mungesa e progresit në lirinë e medias

Aktualitet

Tenderi 5 milionë euro, Bogdani: Ministria e Shëndetësisë kontrata të fshehta gjatë pandemisë

MË SHUMË NGA VENDI

Aktualitet

Ndryshimet në Kodin Penal, Koloreto Cukali: Shqetësuese mungesa e progresit në lirinë e medias

Ndryshimet në Kodin Penal, Koloreto Cukali: Shqetësuese mungesa e progresit në lirinë e medias

04/12/2020

Aktualitet

Tenderi 5 milionë euro, Bogdani: Ministria e Shëndetësisë kontrata të fshehta gjatë pandemisë

Tenderi 5 milionë euro, Bogdani: Ministria e Shëndetësisë kontrata të fshehta gjatë pandemisë

03/12/2020

Aktualitet

SHBA me sytë nga SPAK për hetimin e korrupsionit të nivelit të lartë

SHBA me sytë nga SPAK për hetimin e korrupsionit të nivelit të lartë

03/12/2020

Politikë

“Memet do të dënohen me Kod Penal”, Kryeministri Rama ironizon pretendimet

“Memet do të dënohen me Kod Penal”, Kryeministri Rama ironizon pretendimet

03/12/2020

Aktualitet

Fluks pacientësh me covid në Shkodër, përshtaten 95 shtretër në spitalin rajonal

Fluks pacientësh me covid në Shkodër, përshtaten 95 shtretër në spitalin rajonal

03/12/2020

Sociale

Personat me aftësi të kufizuar thirrje për vëmendje, nga 13 mijë të verbër vetëm 25 janë në punë

Personat me aftësi të kufizuar thirrje për vëmendje, nga 13 mijë të verbër vetëm 25 janë në punë

03/12/2020

Aktualitet

Sekuestrohen pasuritë e ish-kryeprokurorit Adriatik Llalla, pas kërkesës së SPAK

Sekuestrohen pasuritë e ish-kryeprokurorit Adriatik Llalla, pas kërkesës së SPAK

03/12/2020

Politikë

Ndalimi i tubimeve partiake, Fatmir Mediu e kundërshton vendimin dhe tregon planin e mazhorancës

Ndalimi i tubimeve partiake, Fatmir Mediu e kundërshton vendimin dhe tregon planin e mazhorancës

03/12/2020

Aktualitet

‘Borxhet e marra për pandeminë po përdoren për fushatë’, Rudina Hajdari: Nuk ka transparencë se ku shkojnë këto para

‘Borxhet e marra për pandeminë po përdoren për fushatë’, Rudina Hajdari: Nuk ka transparencë se ku shkojnë këto para

03/12/2020

Politikë

Qeveria propozon ristrukturimin e Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat në Policinë e Shtetit

Qeveria propozon ristrukturimin e Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat në Policinë e Shtetit

03/12/2020

Execution time: 0.012466907501221
Page section:menu