POLITIKË

Politikë

Qeveria do të japë pagë lufte, kryeministri Rama vendos dyfishimin e pagës dhe ndihmës ekonomike

Qeveria do të japë pagë lufte, kryeministri Rama vendos dyfishimin e pagës dhe ndihmës ekonomike

24/03/2020

Politikë

PD vlerëson planin financiar të qeverisë Rama për COVID-19, por thotë se është i pamjaftueshëm

PD vlerëson planin financiar të qeverisë Rama për COVID-19, por thotë se është i pamjaftueshëm

19/03/2020

Politikë

“Po tregon paaftësi”, PD-ja tjetër thirrje Ramës: Mirato paketën socio-ekonomike për qytetarët në nevojë

“Po tregon paaftësi”, PD-ja tjetër thirrje Ramës: Mirato paketën socio-ekonomike për qytetarët në nevojë

15/03/2020

Politikë

COVID-19, Edi Rama ashpërson masat: Strukturat spitalore private në dispozicion të shëndetësisë

COVID-19, Edi Rama ashpërson masat: Strukturat spitalore private në dispozicion të shëndetësisë

15/03/2020

Politikë

COVID-19, Lulzim Basha thirrje urgjente qeverisë: Identifikoni sa më shpejt të infektuarit

COVID-19, Lulzim Basha thirrje urgjente qeverisë: Identifikoni sa më shpejt të infektuarit

15/03/2020

Vendi

Shqipëria preket nga virusi, Lulzim Basha anulon aktivitetet e planifikuara

Shqipëria preket nga virusi, Lulzim Basha anulon aktivitetet e planifikuara

09/03/2020

Politikë

Raporti paraprak i Venecias: Presidenti Ilir Meta veproi sipas Kushtetutës, nuk ka baza për shkarkimin e tij

Raporti paraprak i Venecias: Presidenti Ilir Meta veproi sipas Kushtetutës, nuk ka baza për shkarkimin e tij

06/03/2020

Politikë

Sali Berisha e pranon: PD nuk arriti ta rrëzonte Ramën, duhet të qëndrojmë jashtë zyrës së tij derisa të largohet

Sali Berisha e pranon: PD nuk arriti ta rrëzonte Ramën, duhet të qëndrojmë jashtë zyrës së tij derisa të largohet

05/03/2020

Politikë

Meta e çon në Bruksel përplasjen me mazhorancën, letër Varhelyi: Qeveria kërkon të kapë Gjykatën Kushtetuese

Meta e çon në Bruksel përplasjen me mazhorancën, letër Varhelyi: Qeveria kërkon të kapë Gjykatën Kushtetuese

05/03/2020

Politikë

Braçe: Meta zgjodhi në Kushtetuese gruan e sekretarit të PD. Po të zgjidhnim ne gruan e Ballës, na digjnin

Braçe: Meta zgjodhi në Kushtetuese gruan e sekretarit të PD. Po të zgjidhnim ne gruan e Ballës, na digjnin

04/03/2020

Execution time: 0.013272047042847
Page section:menu